Νικολό Μέλι: Ξανά στην Κωνσταντινούπολη με το ίδιο όνειρο (video)

by admin
1 views

Στα 33 του χρόνια, ο Νικολό Μέλι αποφάσισε πως δεν έχει άλλο χρόνο για… χάσιμο στην Αρμάνι Μιλάνο, με το κλίμα της αποχώρησής του να μην είναι ιδανικό και να περιλαμβάνει μια υποψία κόντρας με τον Έτορε Μεσίνα με εκατέρωθεν δηλώσεις.

Γι’ αυτό λοιπόν, επέλεξε να κάνει ένα ακόμη comeback, αυτήν τη φορά στην Κωνσταντινούπολη και τη Φενερμπαχτσέ, με την οποία τη διετία 2017-19 κυνήγησε μανιωδώς το βαρύτιμο τρόπαιο της EuroLeague. Το διεκδίκησε τόσο έντονα, που ο χαμένος τελικός του 2019 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αποτελεί μέχρι και σήμερα το ρεκόρ καριέρας του στο σκοράρισμα, με τους 28 πόντους να μην καθίστανται αρκετοί για να τον στέψουν πρωταθλητή Ευρώπης.

Πλέον όχι με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο, αλλά με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ένα πολύ ισχυρό και πλήρες ρόστερ, είναι δεδομένο πως θα προσφέρει σημαντικά με την εμπειρία, την ποιότητα και την ικανότητά του να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις των ψηλών.

Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές από την πολυετή παρουσία του Νικολό Μέλι στην EuroLeague:

Μπορείτε επίσης να δείτε τα video των: Λορένζο ΜπράουνΚέντρικ ΝανΚίναν ΈβανςΜάικ ΤζέιμςΦακούντο ΚαμπάτσοΝάιτζελ Χέιζ-ΝτέιβιςΤάιλερ ΝτόρσεϊΓουίλ ΚλάιμπερνΣακίλ ΜακίσικΓιαν ΒέσελιΊφε ΛούντμπεργκΜίλος ΤεόντοσιτςΓουέιντ ΜπόλντγουινΤζαμπάρι ΠάρκερΤζος ΝίμποΈντι ΤαβάρεςΜάρκους ΧάουαρντΚέβιν ΠάντερΣιλβέν ΦρανσίσκοΚόντι Μίλερ-ΜαΚιντάιρΣέιν ΛάρκινΝίκολα ΜίροτιτςΜπράντον ΝτέιβιςΒενσάν ΠουαριέΜπόνζι Κόλσον και Τζάναν Μούσα.//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ