Ξέσπασε η Λειψία | Σοκ για Φράιμπουργκ και Βόλφσμπουργκ | Με “ήρωα” Τσβαντσάρα η Γκλάντμπαχ

by admin
1 views

Βόλφσμπουργκ-Στουτγκάρδη 2-2

Σε ένα ντέρμπι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, η Βόλφσμπουργκ πήρε το προβάδισμα με τον Βιντ στο 20ο λεπτό, αλλά ο Μιγιό ισοφάρισε στο 32΄. Στο 63ο λεπτό, οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, καθώς ο Καραζόρ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την κυρίαρχη έως τότε Στουτγκάρδη με δέκα παίκτες. Οι γηπεδούχοι, λοιπόν, κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την εξέλιξη αυτή, με τον Αμούρα να κάνει το 2-1 στο 68΄, αλλά ο Ουντάβ στο 90+7΄ τους στέρησε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Λειψία-Άουγκσπουργκ 4-0

Η Λειψία ήταν “πεινασμένη” για επιστροφή στις νίκες και καθάρισε πολύ γρήγορα το παιχνίδι κόντρα στην Άουγκσμπουργκ. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Μπέντζαμιν Σέσκο, που σκόραρε στο 11΄και στο 15΄για να διαμορφώσει νωρίς το 2-0. Στο δεύτερο μέρος, ανέλαβαν δράση οι Οπεντά (46΄) και Σίμονς για το θριαμβευτικό 4-0.

Γκλάντμπαχ-Ουνιόν Βερολίνου 1-0

Σε ένα κλειστό ντέρμπι, η Γκλάντμαχ κατάφερε να πανηγυρίσει με.. buzzer-beater του Τσβαντσάρα στο 90+7΄. Νωρίτερα, η Ουνιόν είχε χάσει σπουδαία ευκαιρία να παγώσει το “Borussia-Park” στο 86΄, όταν και το σουτ του Φερτέσεν σταμάτησε στο δοκάρι του Νίκολας.

Φράιμπουργκ-Ζανκτ Πάουλι 0-3

Δύσκολα θα περίμενε κανείς τέτοιο αποτέλεσμα, με τη Φράιμπουργκ να μπαίνει στο παιχνίδι ούσα τρομερά φορμαρισμένη και τη Ζανκτ Πάουλι να έχει μόλις έναν βαθμό στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Κι όμως, τα πάντα πήγαν με την πλευρά των φιλοξενούμενων, που πανηγύρισαν ένα σπουδαίο “διπλό”. Ο Σαάντ έκανε το 0-1 στο 12΄, ενώ στο τέλος του ημιχρόνου σημειώθηκε καθοριστική ακολουθία φάσεων. Ο Βασίλ απέκρουσε το πέναλτι του Γκρίφο στο 42΄ και στο 45΄ ο Αφολαγιάν διαμόρφωσε το 20-2. Σα να μην έφτανε αυτό, ο Σαάντ έβαλε και δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 72ο λεπτό, που αποδείχθηκε το…κερασάκι στην τούρτα.

Μάιντς-Χάιντενχαϊμ 0-2

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Πιερίνγκερ στο 15΄και λίγο αργότερα απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα, με τον Χάντσε-Όλσεν να αντικρίζει δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 29΄, δίνοντας στους φιλοξενούμενους την ευκαιρία να διατηρήσουν με σχετική ευκολία το προβάδισμά τους. Μπορεί η αριθμητική ισορροπία να αποκαταστάθηκε, με τον Ντορς να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη στο 80΄, αλλά στο 86΄ο Σόπνερ έκανε το 0-2 και “καθάρισε” το παιχνίδι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Bundesliga:

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπόχουμ 4-2

Σάββατο 28/9

Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη 2-2
Γκλάντμπαχ – Ουνιόν Βερολίνου 1-0
Λειψία – Άουγκσμπουργκ 4-0
Μάιντς – Χάιντενχαϊμ 0-2
Φράιμπουργκ – Ζανκτ Πάουλι 0-3
19:30 Μπάγερν Μονάχου – Μπάγερ Λεβερκούζεν

Κυριακή 29/9

16:30 Χόλσταϊν Κίελ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
18:30 Χόφενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης

Δείτε τη βαθμολογία της Bundesliga, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//ΑΦ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ