Η Σίτι κοιτάζει ανερχόμενο αστέρι της Serie A για να καλύψει το κενό του Ρόδρι

by admin
1 views

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιβεβαίωσε την Παρασκευή (27/9) ότι ο Ρόδρι θα χάσει όλη τη σεζόν. Ο Ισπανός έχει ήδη υποβληθεί σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο το πρωί της Παρασκευής (27/9) και πλέον αντικρίζει έναν μακρύ δρόμο ανάρρωσης, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για πάνω από οκτώ μήνες. Ο τραυματισμός αυτός ανάγκασε τη Σίτι να εξετάσει τις επιλογές της για την αντικατάσταση τον σούπερ σταρ μέσο της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Guardian, η ομάδα του Μάντσεστερ παρακολουθεί στενά το ανερχόμενο αστέρι της Τορίνο, Σαμουέλε Ρίτσι, ως πιθανό αντικαταστάτη. Η “γκρανάτα” βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A και πρέπει να αναγνωριστεί στον 23χρονο Ιταλό ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας.

Η ευελιξία του Ρίτσι, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς του να υπαγορεύει τον ρυθμό του παιχνιδιού, να διασπά τις επιθέσεις των αντιπάλων και να μοιράζει αποτελεσματικά την μπάλα, τον έχει καταστήσει ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα νεαρά ταλέντα στην Ιταλία. Εκτιμάται περίπου στα 30 εκατομμύρια λίρες και η Σίτι ίσως είναι πρόθυμη να καταβάλει το ποσό, καθώς μπορεί να προσφέρει άμεση κάλυψη και έχει τη δυνατότητα να αναδειχθεί σε μακροπρόθεσμη λύση στη μεσαία γραμμή.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ