Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε νέα χορηγική συνεργασία

by admin
2 views

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος:

«Η εταιρία Ελληνικοί Χυμοί και συγκεκριμένα το εμπορικό σήμα Viva και η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία στρατηγικής σημασίας.

Η Ελληνική Εταιρεία παρασκευής χυμών και φρουτοποτών που ιδρύθηκε το 2003 και ο πλέον Ιστορικός Σύλλογος στην Ελλάδα, με τα 134 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό και στον πολιτισμό, προχωρούν μαζί.

Πρόκειται για μία συνεργασία που αντανακλά τη διάθεση των 2 brands να γίνουν συνοδοιπόροι στη διάδοση των αξιών που πρεσβεύει ο αθλητισμός και να συμβάλλουν στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας και του αγωνιστικού επιπέδου των ομάδων, προάγοντας με αυτό τον τρόπο την ενασχόληση της νέας γενιάς με τον αθλητισμό και τη διάδοση του αθλητικού ιδεώδους

Οι Χυμοί Viva, θα είναι στο εξής ο χορηγός ονοματοδοσίας της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Greek Basketball League. Ο στόχος είναι κοινός και διακρίνει τη φιλοσοφία των δύο πλευρών: Πρωταθλητισμός σε ποιότητα και σε κοινωνική προσφορά.

Είναι κοινή η πεποίθηση ότι όταν δύο κορυφαία brands στο είδος τους γίνονται «συμπαίκτες» και μοιράζονται τους ίδιους στόχους και προσδοκίες, τότε τα αποτελέσματα είναι ευεργετικά για τις 2 πλευρές, για το «ευ αγωνίζεσθαι» αλλά και για όλη την κοινωνία.

Οι Ελληνικοί Χυμοί

Η εταιρία «Ελληνικοί Χυμοί» ιδρύθηκε στη Λάρισα το 2003 με εμπορικό σήμα το Viva και όραμα να προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής ποιότητας, διατροφικής αξίας και απόλαυσης με την εγγύηση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας. Σήμερα, μετά από 21 χρόνια έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο πωλήσεων και διαθέτει στην αγορά 30 διαφορετικές επιλογές γεύσεων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, περιστάσεις κατανάλωσης, γευστικές προτιμήσεις, τάσεις και ηλικιακά κοινά!

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι ο πιο Ιστορικός Σύλλογος στην Ελλάδα, με αφετηρία την Σμύρνη την 14η Σεπτεμβρίου 1890. Ο συνδυασμός του αθλητισμού με τον πολιτισμό αποτελούσε ανέκαθεν προτεραιότητα του Συλλόγου που αυτή τη στιγμή, με βάση επίσημα στοιχεία, διαθέτει τους περισσότερους ενεργούς αθλητές.

Η ομάδα μπάσκετ μετρά δεκάδες τίτλους σε αναπτυξιακό επίπεδο ενώ η ανδρική ομάδα έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας (1991), δύο UNICEF TROPHIES (2022-2023) ενώ στην πλούσια διαδρομή της ξεχωρίζουν οι δύο παρουσίες στην Euroleague (1996-1997 και 2008-2009), όπως επίσης η παρουσία σε ημιτελικό (1993-1994 και 1998-1999) αλλά και προημιτελικό (1989-1990 και 1992-1993 και 1994-1995) του Κυπέλλου Κόρατς και η παρουσία στην οχτάδα σε Κύπελλο Σαπόρτα (2001-2002) και ULEB CUP (2006-2007).

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αποτελούσε διαχρονικά «αιμοδότη» όλων των Εθνικών ομάδων.

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μετρά δύο συνεχόμενες ανόδους, υπό τη διοικητική ηγεσία των Θεόδωρου Μικρόπουλου και Παναγιώτη Ηλιάδη και βρίσκεται ξανά στην Greek Basketball League, την ανώτερη επαγγελματική κατηγορία του μπάσκετ».//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ