59α Δημήτρια: Τα σάουντρακ των Game of Thrones, Lord of the Rings και Ηοbbit σε μια συναυλία στο Βελλίδειο

by admin
1 views

Τρεις από τις μεγαλύτερες επικές ιστορίες της μικρής και μεγάλης οθόνης θα ζωντανέψουν την  Τετάρτη 2 Οκτωβρίου  στον χώρο του συνεδριακού κέντρου  Ι. Βελλίδης, μέσα από την ερμηνεία της πασίγνωστης μουσικής τους από  Συμφωνική Ορχήστρα,  χορωδία και σοπράνο, με πάνω από 80 συντελεστές στην σκηνή.

Μια μαγική βραδιά με την αξεπέραστη μουσική από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές των Επτά Βασιλείων  και της Μέσης Γης, με προβολές, ειδικά εφέ και εντυπωσιακούς φωτισμούς.

Μια επική συναυλία που μας μεταφέρει στον φανταστικό κόσμο του Game of Thrones, του The Lord of the Rings και του The Hobbit, μέσα από την μαγική μουσική των Ramin Djawadi (Game of Thrones) και Howard Shore (The Lord of the Rings &  The Hobbit).

Tην  Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης διευθύνει ο αρχιμουσικός  Αναστάσιος  Συμεωνίδης. Συμμετέχει η Χορωδία του Ι.Ν. Αγίου Κυρίλλου & Μεθοδίου Θεσσαλονίκης, υπό την μουσική διδασκαλία της Μαρίας- Έμμα Μελιγκοπούλου και της Ελπίδας Τσάμι.  

59α Δημήτρια: Τα σάουντρακ των Game of Thrones, Lord of the Rings και Ηοbbit σε μια συναυλία στο Βελλίδειο

Ερμηνεύτρια σε αυτή τη μοναδική βραδιά είναι η σοπράνο Daria Masiero (φωτο), μια από τις πιο γνωστές Ιταλίδες τραγουδίστριες της όπερας, με εμφανίσεις σε μεγάλα θέατρα του κόσμου και συνεργασίες μεταξύ άλλων με τους José Carreras, Plácido Domingo, Riccardo Muti. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ