Πολάκης και Φάμελλος υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

by admin
1 views

Στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην πλατεία Κουμουνδούρου, προσήλθε ο Παύλος Πολάκης, όπου κατέθεσε και επίσημα στα αρμόδια όργανα του κόμματος την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής έθεσε στη διάθεση του κόμματος και τα απαραίτητα συνοδευτικά της υποψηφιότητάς του, όπως την δήλωση «Πόθεν Έσχες» και την πρόταση υποψηφιότητας από πάνω από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγκέντρωσε συνολικά 32 υπογραφές (31 από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και μία του ευρωβουλευτή, Νίκου Παππά).

Θέλω να καλέσω τους συνυποψηφίους μου να κάνουν το ίδιο, ώστε να προχωρήσουμε σε μία αντιπαράθεση θέσεων και προγραμμάτων, καθώς η χώρα χρειάζεται μία αξιωματική αντιπολίτευση που να προβάλει ένα εφαρμόσιμο και λαϊκά κατανοητό πρόγραμμα διακυβέρνησης” τόνισε ο κ. Πολάκης.

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε νωρίτερα και ο Σωκράτης Φάμελλος. «Θέτω υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Σε αυτή την προσπάθεια σας ζητώ να συμμετέχετε όλες και όλοι. Για να γίνουμε ξανά περήφανοι για το κόμμα μας» τόνισε μεταξύ άλλων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ