Βόλος: Σχολικός φύλακας μετέτρεψε εξωτερική αίθουσα σχολείου σε χώρο συνάντησης με νεαρές κοπέλες

by admin
2 views

Γονείς σχολείου της Β/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας προχώρησαν σε καταγγελία ότι σχολικός φύλακας χρησιμοποιούσε πρώην αίθουσα διδασκαλίας που βρίσκεται στην αυλή του σχολείου, για ιδιωτική χρήση. Μάλιστα όπως υποστηρίζουν στην καταγγελία τους, τον εντόπισαν να μπαινοβγαίνει με νεαρές κοπέλες.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι αρμοδίως φορείς Διεύθυνση Σχολείου, Β/θμια Εκπαίδευση, Δήμος Βόλου, Αστυνομία και Εισαγγελία είναι ενήμεροι, σύμφωνα με πηγές, της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, και πλέον ερευνάται η υπόθεση.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία των γονέων την περασμένη Παρασκευή, περίοικοι είδαν τον σχολικό φύλακα να συνοδεύει ενήλικη νεαρή κοπέλα και να την πηγαίνει στο κοντέινερ, τα κλειδιά του οποίου έχει νόμιμα στο πλαίσιο τον καθηκόντων του.

Κατόπιν ενημέρωσαν τον Διευθυντή του σχολείου, ο οποίος ζήτησε με αναφορά του προς την Αστυνομία να ελεγχθεί ο χώρος και παράλληλα ενημέρωσε και το Δήμο Βόλου, ώστε να προβεί στις όποιες απαιτούμενες ενέργειες προβλέπονται εκ της αρμόδιάς του.

Για την ώρα η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε σύλληψη, ενώ οι αρμόδιες και εμπλεκόμενες υπηρεσίες, δεν έχουν προβεί σε καμία επίσημη ενημέρωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ