Νίκος Παππάς: Κατατίθεται τροπολογία για τα κόκκινα δάνεια – Αίτημα συνεδρίασης της ειδικής επιτροπής για τις προμήθειες στις τράπεζες

by admin
1 views

Τροπολογία για τα κόκκινα δάνεια κατέθεσε στη Βουλή ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, όπως είχε προαναγγείλει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 

«Παίρνουμε πρωτοβουλίες για δανειολήπτες και α’ κατοικία, αγροτικό κόσμο, επιτόκια και ακρίβεια – Όσοι διαμαρτύρονται να συνδράμουν, τα προοδευτικά κόμματα να συμπράξουν», δήλωσε ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο περιστύλιο της Βουλής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία, με τις κοινοβουλευτικές του πρωτοβουλίες, φέρνει στην πρώτη γραμμή της συζήτησης τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και την παραγωγή, τονίζεται στη δήλωση όπου αναφέρονται τέσσερα σημεία:

  • Κατατίθεται η τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την προστασία των δανειοληπτών.
  • Επανακατατίθεται το αίτημα για ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για τα ζητήματα πρωτογενούς παραγωγής, τα μεγάλα λάθη και τις καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις και τις ενισχύσεις.
  • Αίτημα για έκτακτη ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για τις παράλογες, τεράστιες χρεώσεις των τραπεζών, τόσο στις προμήθειες, όσο και στις επιτοκιακές διαφορές μεταξύ επιτοκίου καταθέσεων και επιτοκίου δανεισμού.
  • Επανακατατίθεται Επίκαιρη Επερώτηση για τα ζητήματα της ακρίβειας. Εάν τολμούν, εάν θέλουν, όσοι διαμαρτύρονται, μπορούν να συνδράμουν και να συνεισφέρουν. Τα δε κόμματα της προοδευτικής αντιπολίτευσης οφείλουν να συντονιστούν με τις προσπάθειές μας για να δημιουργηθεί ένα μέτωπο που θα ανασχέσει την καταστροφική πολιτική Μητσοτάκη.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Κωνσταντίνου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ