Με αλλαγές κόντρα στον Εθνικό ο Άρης

by admin
2 views

Ο Άκης Μάντζιος άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα κόντρα στους Πειραιώτες επτά ποδοσφαιριστές του και συγκριμένα τους τραυματίες Φαμπιάνο Λέισμαν και Σάπι Σουλεϊμάνοφ, τους Λορέν Μορόν, Ούγκο Μάγιο, Φραν Βέλεθ και Γιώργο Αγοραστό για λόγους τακτικής, ενώ εκτός έμεινε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Ρόμπιν Κουάισον, ο οποίος είναι ακόμη ανέτοιμος.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σίντκλεφ, Κυριαζής, Μοντόγια, Φατόρε, Φρίντεκ, Χουάνκαρ, Μπράμπετς, Ρόουζ, Νταρίντα, Εμβοντό, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Μάνου Γκαρθία, Σίστο, Σαβέριο, Σαμόρα, Ντιαντί, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, δεν θα παραλάβει εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό, μετά την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, κ. Βρούτση, περί «απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης και διάθεσης εισιτηρίων στους φιλάθλους του Άρη», η ΠΑΕ καλεί τους φίλους του συλλόγου να σεβαστούν την απόφαση και να μην παραβρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης», θέτοντας σε κίνδυνο την ομάδα.//Π.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ