Καστρίτης: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα σε μία σκληρή ομάδα»

by admin
2 views

Ο Γιάννης Καστρίτης τοποθετήθηκε σήμερα (24/09), μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή από τη Θεσσαλονίκη για την Ιταλία και ανάφερε χαρακτηριστικά:

«Ξεκινάμε τη σεζόν μας στο BKT EuroCup και μπροστά μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη Βενέτσια. Θα είναι ένα πολύ σκληρό και δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς ο αντίπαλός μας έχει βάθος στο ρόστερ του και είναι μία ομάδα με εξαιρετική ποιότητα και εμπειρία. Ταυτόχρονα, όλοι οι τραυματισμοί που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, δε μας επέτρεψαν να προετοιμαστούμε με τον τρόπο που θέλαμε κατά την περίοδο της προετοιμασίας μας».

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να φροντίσουμε την αμυντική μας μετάβαση και το αμυντικό ριμπάουντ, καθώς στη Βενέτσια αρέσει να τρέχει πολύ και να σκοράρει πολλούς πόντους από δεύτερες ευκαιρίες. Αυτοί είναι δύο βασικοί παράγοντες του παιχνιδιού κατά τη γνώμη μου. Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές και να απολαύσουμε μια υπέροχη σεζόν στο BKT EuroCup».//Π.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ