Π. Πολάκης: Την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου θα επισκεφθεί αύριο (24/09) – Τι θα καταθέσει

by admin
1 views

Την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου πρόκειται να επισκεφτεί αύριο (24/09) στις 10.00 το πρωί, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλος Πολάκης, όπως ανέφερε σε ανάρτηση του.

Η ανάρτηση

Την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου πρόκειται να επισκεφτεί αύριο στις 10.00 το πρωί, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Π. Πολάκης, προκειμένου να καταθέσει:

1. Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τις δραστηριότητες του φορέα “ΠΡΟΛΗΨΙΣ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προληπτικής και Εργασιακής Ιατρικής”. Η εταιρεία που φέρει διακριτικό τίτλο “ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ PROLEPSIS” και με την οποία σχετίζεται άμεσα η Ανεξάρτητη Βουλευτής κ. Αθηνά Λινού, σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει ο Π. Πολάκης, ενδέχεται να έχει προκαλέσει στο Δημόσιο ζημία άνω των 5.000.000€ και παρά το γεγονός αυτό, η δικαιοσύνη παραμένει μέχρι σήμερα ουδέτερος παρατηρητής.

2. Αίτηση κατά και προς αναίρεση της αθωωτικής απόφασης του Γ΄ Τριμελούς Εφετείου Κακ/των Αθηνών, με κατηγορούμενους τους Θεόδωρο Παπαδημητρίου, Σταμάτιο Πουλή, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου κλπ. η οποία ήρθε παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση και ως αποτέλεσμα της μη παρουσίας του ΕΟΔΥ, ο οποίος όφειλε να παραστεί προκειμένου να υποστηρίξει την κατηγορία και να υπερασπιστεί το Δημόσιο συμφέρον.

(Υγ. Εγώ παιχνίδια ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ και Ο,ΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΚΑΝΩ…. Λεπτομέρειες αύριο…)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ