To ντεμπούτο στην υποκριτική της Νοτιοκορεάτισσας Ολυμπιονίκη του Παρισιού Κιμ Γε-τζι

by admin
1 views

Η Νοτιοκορεάτισσα σκοποβόλος Κιμ Γε-τζι (Kim Yeji), η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις όχι μόνο με την επίδοσή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αλλά και με την ψυχραιμία και το απαράμιλλο στυλ της θα κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική.

Σημειώνεται ότι η αθλήτρια κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα των γυναικών με αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων, στις 28 Ιουλίου στο Παρίσι. Μέσα σε λίγες ώρες τα βίντεο με τις βολές της, έκαναν το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας τον θαυμασμό και την αποθέωση για την ολυμπιονίκη ενώ πλημμύρισαν από σχόλια και επαίνους μεταξύ των οποίων και του Ελον Μάσκ ο οποίος έγραψε: «Θα έπρεπε να παίξει σε μια ταινία δράσης. Δεν απαιτείται να είναι ηθοποιός».

Όπως δήλωσε στο AFP, εκπρόσωπος της εταιρείας ψυχαγωγίας “Asia Lab” με έδρα τη Σεούλ, η Νοτιοκορεάτισσα αθλήτρια θα υποδυθεί μια δολοφόνο στη επερχόμενη μίνι σειρά “Crush“, spinoff της ταινίας “Asia“.

Η ταινία “Asia”, σε σκηνοθεσία Lee Jung-sub επικεντρώνεται σε ιστορίες Ασιατών που αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό και τις διακρίσεις. Πρωταγωνιστούν οι Pakorn Chatborrirak, Anushka Sen, Sean Lee, Daiyan Trisha και Jang Yoon-Young.

Η Κιμ θα πρωταγωνιστήσει μαζί με την Ινδή ηθοποιό Ανούσκα Σεν (Anushka Sen), σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας η οποία δηλώνει ενθουσιασμένη που θα παρακολουθήσει «τη δυναμική συνεργασία της Κιμ Γε-τζι και της Ανούσκα Σεν ως ένα δίδυμο δολοφόνων».

Όπως αναφέρει ο Guardian, μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες η Κιμ υπέγραψε συμβόλαιο με το νοτιοκορεατικό πρακτορείο Plfil” ενώ φωτογραφήθηκε με ρούχα του οίκου Louis Vuitton για το περιοδικό W” της Κορέας με σκοπό να προωθήσει το άθλημά της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ