ΠΑΣΟΚ: Την Τρίτη το κρίσιμο debate των έξι υποψηφίων στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

by admin
1 views

Με πυρετώδεις ρυθμούς οι άνθρωποι της ΕΡΤ προετοιμάζουν το στούντιο 4 του Ραδιομεγάρου που θα φιλοξενήσει το ντιμπέιτ των 6 διεκδικητών της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου θα είναι στα αριστερά των δύο δημοσιογράφων της ΕΡΤ Γιώργου Κουβαρά και Απόστολου Μαγγηριάδη και στα δεξιά τους Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας, Μιχάλης Κατρίνης.

Θα τοποθετηθούν σε έξι θεματικές ενότητες και θα έχουν και απευθειας διάλογο μεταξύ τους ρωτώντας ο ένας τον άλλο, ενώ θα απαντήσουν σε follow up ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Στο μεταξύ οι υποψήφιοι συνεχίζουν τις περιοδείες τους και στέλνουν μηνύματα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

«Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε για νέους αγώνες και νέες νίκες. Αυτοί που θέλανε να κλείσει το ΠΑΣΟΚ στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όχι μόνο απέτυχαν, αλλά θα είναι και οι μεγάλοι ηττημένοι] τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Nα με εμπιστευτείτε να πάρουμε το ΠΑΣΟΚ από κει που είναι και στις επόμενες εκλογές να κοιτάξουμε τον κύριο Μητσοτάκη στα μάτια» δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος.

«Το ΠΑΣΟΚ έχει τώρα κάθε δυνατότητα να απευθυνθεί σε ένα τεράστιο εθνικό σώμα από τις παρυφές της Νέας Δημοκρατίας μέχρι τον ΣΥΡΙΖΑ και να ανατρέψει τους συσχετισμούς» υπογράμμισε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Θα έχουμε την αυτόνομη πορεία μας και θα ζητήσουμε από τα 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους που έφυγαν όχι να επιστρέψουν. Δεν επιστρέφουν οι άνθρωποι. Να συμμετέχουν στο να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο» σημείωσε η Άννα Διαμαντοπούλου.

«1,5 εκατομμύριο γύρισαν την πλάτη στον Μητσοτάκη, 1 και πλέον εκατομμύρια ψηφοφόροι γύρισαν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ. Και δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτα από αυτούς τους ανθρώπους;» ανέφερε ο Χάρης Δούκας.

«Υποτιμούν την υποψηφιότητά μου, αφού ο κίνδυνος για τα μεγάλα συμφέροντα είναι η δημιουργία της μεγάλης παράταξης» δήλωσε ο Μιχάλης Κατρίνης.

Το ντιμπέιτ θα μεταδοθεί στις 9 το βράδυ της Τρίτης στο ΕΡΤΝews.

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ