Σλούκας στην ΕΡΤ: «Αν θέλουν να λέγονται πρωταθλητές κόσμου οι Σέλτικς, να έρθουν να μας κερδίσουν» (video)

by admin
1 views

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης και την εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» της ΕΡΤ1 και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μίας πιθανής αναμέτρησης των πρωταθλητών Ευρώπης, με την ομάδα από την Βοστώνη, που κατέκτησε τον τίτλο στο ΝΒΑ.

Αισιόδοξος, σχετικά με το τι θα μπορούσε να καταφέρει ο Παναθηναϊκός απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς, εμφανίστηκε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ είπε χαρακτηριστικά: «Στο ΟΑΚΑ νομίζω έχουμε πιθανότητες. Όπως έχει πει και ο κόουτς, αν θέλουν να λέγονται πρωταθλητές κόσμου, να έρθουν να μας κερδίσουν». Από την άλλη ο Κώστας Αντετοκούνμπο είπε: «Μπορεί να πηγαίναμε παράταση και να τους κερδίζαμε».


Επιπλέον, ο Κώστας Σλούκας έβγαλε το… καπέλο στην ομάδα που είχε το “τριφύλλι” το 2009 κι έφθασε μέχρι την κορυφή της Ευρώπης, τονίζοντας πως είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών. Ακόμη, μιλώντας για το τουρνουά στο Καλλιμάρμαρο είπε: «Έχω ένα άγχος, παρ’ όλο που είναι φιλικό. Είναι πολύ μεγάλη στιγμή. Γενικότερα για την Ελλάδα, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό».//Ν.


Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ