Νικηφόρο ντεμπούτο στα… αστέρια για Μπρεστ

by admin
1 views

Ιστορική ημέρα η 19/09 για την Μπρεστ, καθώς έκανε το ντεμπούτο της σε διοργανώσεις της UEFA. Παρά το γεγονός πως δεν είχε εμπειρία από την διοργάνωση η ομάδα του Ρόι πήρε τη νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στην Στούρμ Γκρατς, τα τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Μαγκνέτι στο 23 λεπτό και Σίμα 56ο λεπτό, οι Αυστριακοί είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 45+1′ χάρις σε αυτογκόλ του Φερνάντες.

Ο αγώνας:

Στο 13ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με τον Ζάτα αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα για οφσάιντ. Δέκα λεπτά αργότερα η γαλλική ομάδα άνοιξε το σκορ με τον Μαγκνέτι που με δυνατό σουτ νίκησε τον Σερπέν και έκανε το 1-0. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση αλλά το σουτ του Μπόβινγκ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπιζότ. Η Στούρμ πίεσε αρκετά και έφτασε στην ισοφάριση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Φερνάντες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έστειλε τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Με την επανέναρξη του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι έδειξαν να πατάνε καλύτερα στο χορτάρι και στο 49ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, όταν ο Σαρντονέ πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Δεν είχε όμως την ίδια κατάληξη και η προσπάθεια του Σίμα στο 56ο λεπτό που με πλασέ νίκησε τον Σερπέν και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα από την Γαλλία.

Γκολ: 23′ Μαγκνέτι, 56′ Σίμα / ΑΥΤ Φερνάντες
Κίτρινες: 37′ Σίμα, 64′ Καμαρά / 21′ Χόρβατ, 22′ Τζόνστον, 40′ Λαβαλί, 59′ Στάνκοβιτς
Κόκκινες:
Δοκάρι:

Μπρεστ: Μπιζότ, Λαλά, Σαρντονέ, Κουλιμπαλί, Αμαβί, Καμαρά, Φερναντές (71′ Ντούμπια), Μανιετί, Φεβρ (62′ Καστίγιο), Αζόρκ, Σιμά

Στούρμ Γκρατς: Σερπέν, Γκαζιμπέκοβιτς, Αϊβού, Βίτριχ (10′ Τζόνστον), Λαβαλί, Χόρβατ (46′ Γιαλκούγιε), Στάνκοβιτς, Κιτεϊσβίλι, Μπέβινγκ, Ζάτα (60′ Ίλτσερ), Μπίερεθ (

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του League Phase του Champions League:

Τρίτη 17/9

Γιουβέντους – PSV Αϊντχόφεν 3-1
Γιουνγκ Μπόις – Άστον Βίλα 0-3
Μίλαν – Λίβερπουλ 1-3
Μπάγερν Μονάχου – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 9-2
Ρεάλ Μαδρίτης – Στουτγκάρδη 3-1
Σπόρτινγκ – Λιλ 2-0

Τετάρτη 18/9

Μπολόνια – Σαχτάρ Ντόνετσκ 0-0
Σπάρτα Πράγας – Σάλτσμπουργκ 3-0
Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ 0-0
Κλαμπ Μπριζ – Μπορούσια Ντόρτμουντ 0-3
Παρί Σεν Ζερμέν – Χιρόνα 1-0
Σέλτικ – Σλόβαν Μπρατισλάβας 5-1

Πέμπτη 19/9

Ερυθρός Αστέρας – Μπενφίκα 1-2
Φέγενορντ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-4
Αταλάντα – Άρσεναλ 0-0
Ατλέτικο Μαδρίτης – Λειψία
Μονακό – Μπαρτσελόνα 2-1
Μπρεστ – Στουρμ Γκρατς 2-1 .//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ