Ραμπιό: «Η ατμόσφαιρα στο Βελοντρόμ είναι από τις πιο όμορφες τις Ευρώπης»

by admin
2 views

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι 29 χρονών και πέρασα πέντε σεζόν στη Γιουβέντους. Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις και τη δουλειά και θέλουμε να το εφαρμόσουμε εδώ. Θέλω να επιβλέπω τους νεότερους και να τους βοηθάω να προοδεύουν πάντα λίγο περισσότερο και να έχουν αυτή τη νοοτροπία νικητή. Νομίζω ότι αυτός είναι και ο λόγος που κλήθηκα, όχι μόνο για τις ιδιότητες στο γήπεδο», είπε Ραμπιό σήμερα κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του.

«Φυσικά η ατμόσφαιρα στο Βελοντρόμ έπαιξε ρόλο στην άφιξή μου. Ως ποδοσφαιριστής μου αρέσουν τα συναισθήματα. Το να έρθεις να παίξεις σε μια πόλη όπως η Μασσαλία και ένα στάδιο όπως το Βελοντρόμ είναι απίστευτο. Είναι μια από τις πιο όμορφες ατμόσφαιρες στην Ευρώπη. Πάντα αναζητώ τη συγκίνηση στο ποδόσφαιρο με ένα μεγάλο γήπεδο να μας υποστηρίζει. Το να βρω αυτό εδώ είναι κάτι που με τράβηξε. Η αλήθεια είναι ότι στις πρώτες επαφές με το σύλλογο έμεινα έκπληκτος και το είπα στον Μεντί Μπενατιά. Μου εξήγησε το θέμα απευθείας και με έκανε να καταλάβω αυτό που θα ήθελε ο σύλλογος. Αφιέρωσα χρόνο για να το σκεφτώ και μίλησα για αυτό με την οικογένειά μου. Μπόρεσα να κουβεντιάσω με τον προπονητή και είχα πειστεί όλο και περισσότερο. Δεν περίμενα αυτή την κλήση, αλλά μου άρεσε η προσέγγιση γιατί δείχνει ότι είναι κάποιος φιλόδοξος. Κάτι που σίγουρα σημαίνει ότι και οι άλλοι άνθρωποι του συλλόγου είναι φιλόδοξοι και γι’ αυτό έχω πάρει την απόφασή μου», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Στο γήπεδο, είμαι παίκτης box-to-box, είμαι ικανός να σκοράρω γκολ, να αμυνθώ καλά, ηγέτης στο γήπεδο αλλά και στα αποδυτήρια. Το καλοκαίρι είχα συζητήσεις με συγκεκριμένους συλλόγους. Ήθελα να αφιερώσω περισσότερο χρόνο για να αναπνεύσω και να μείνω με την οικογένειά μου. Τότε οι συνθήκες σήμαιναν ότι τα αθλητικά έργα δεν με έπεισαν. Τελικά, ο Μεντί Μπενατιά επικοινώνησε μαζί μου και έγινε αρκετά γρήγορα. Ήθελα απλώς να αγγίξω την μπάλα όσο πιο γρήγορα γινόταν με ένα φιλόδοξο έργο. Μπόρεσα να πάρω τον Ντιντιέ Ντεσάν στο τηλέφωνο, είμαι έτοιμος για την επόμενη συγκέντρωση τον Οκτώβριο.
Είδα τους τελευταίους αγώνες της Μαρσέιγ. Είναι μια ομάδα με νέους και νέους ηγέτες. Όλα μπορούν να βελτιωθούν αλλά ο προπονητής έχει ήδη προνοήσει, βάζουμε γκολ και αμυνόμαστε καλά.

Συζητήσαμε για το ρόλο μου στην ομάδα με τον προπονητή (Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι). Κυρίως μου εξήγησε το έργο του και εξήγησε τη θέση μου. Έκανα αυτή την επιλογή πολύ ήρεμα. Όταν ήμουν νεότερος, μου άρεσε να βλέπω τη Μαρσέιγ. Ίσως θα απογοητεύσει κάποιους, αλλά αποδέχομαι την επιλογή μου να έρθω στη Μαρσέιγ.. Είμαι πολύ χαρούμενος και έκπληκτος από την υποδοχή μου».//

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ