Η Πάμελα Άντερσον θα τιμηθεί με το βραβείο “Golden Eye”

by admin
1 views

Η Πάμελα Άντερσον θα τιμηθεί από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης (3 – 13 Οκτωβρίου) για την πολύπλευρη καριέρα της και τον ρόλο της στην ταινία “The Last Showgirl”. Θα παραλάβει η ίδια το βραβείο της στις 4 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Ζυρίχης, πριν παρουσιάσει την ταινία “The Last Showgirl” μαζί με τον σκηνοθέτη Τζία Κόππολα.

Η Πάμελα Άντερσον επιστρέφει στην ασημένια οθόνη με μια εξαιρετική ερμηνεία στον ρόλο της Σέλλεϋ, μιας 50χρονης showgirl η οποία ανακαλύπτει το μακρόχρονο σόου της φτάνει στο τέλος του. Η Άντερσον πρόκειται να παρευρεθεί στο 20ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης ως guest star και θα λάβει το βραβείο “Golden Eye” για την πολύπλευρη καριέρα της και τον ρόλο της στο “The Last Showgirl”.

«Η Πάμελα έβαλε την καρδιά και την ψυχή της στον χαρακτήρα της Σέλλεϋ και μας γοήτευσε από την αρχή», εξηγεί ο Κρίστιαν Γιούνγκεν, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης. «Εμβάθυνε στον χαρακτήρα της, ανέδειξε την εσωτερική ζωή της Σέλλεϋ με τις εκφράσεις του προσώπου της και μας έκανε να τη συμπονέσουμε. Μια φοβερή ερμηνεία, ίσως η καλύτερη της καριέρας της, που αξίζει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ. Ως εκ τούτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να τιμήσουμε την Πάμελα Άντερσον, αυτή την λατρεμένη ηθοποιό με την οποία πολλοί από εμάς έχουμε μεγαλώσει και η οποία έχει κατορθώσει να επανεφευρίσκει τον εαυτό της ξανά και ξανά, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ