Ένθετο Κόσμος: Αλλάζει η σχέση του Ιnstagram και των εφήβων – Γνωστή παρουσιάστρια του ΒΒC θύμα ενδοοικογενειακής βίας

by admin
1 views

Ριζικές αλλαγές στο Instagram. Δίνει στους γονείς τον έλεγχο των λογαριασμών των παιδιών τους. Ο Ντομινίκ Πελικό παραδέχθηκε ότι είναι βιαστής και δηλώνει ένοχος από τον μαζικό βιασμό της συζύγου του. Με χειροπέδες ο γνωστός ράπερ Σον Ντίντι στη Νέα Υόρκη. Κατηγορείται για σωματεμπορία και εκβιασμό.

Αλλάζει η σχέση του Ιnstagram και των εφήβων

Το πιο δημοφιλές στους νέους κοινωνικό δίκτυο της Meta αναθεωρεί εντελώς τον τρόπο λειτουργίας του με γνώμονα την προστασία των εφήβων. Υπόσχεται περισσότερες «ενσωματωμένες προστασίες» για τους νέους με πρόσθετους ελέγχους και διαβεβαιώσεις για τους γονείς. Αυτές οι ρυθμίσεις μπορούν να αλλάξουν μόνο με την ανάθεση της εποπτείας του λογαριασμού σε γονέα ή κηδεμόνα ή όταν το παιδί γίνει 16 ετών.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις δημοσιογράφου για ενδοοικογενειακή βία

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το περιβάλλον ενδοοικογενειακής βίας που έζησε έκανε η γνωστή δημοσιογράφος του BBC Βικτόρια Ντερμπισάιρ.Η έμπειρη παρουσιάστρια αφηγήθηκε ζοφερά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, όπως για μια στιγμή που ο πατέρας της έριξε πάνω της μια κατσαρόλα με ζεστή σούπα.

Δίκη Πελικό στη Γαλλία

Στην Γαλλία και στην υπόθεση βιασμού της Ζιζέλ Πελικό, που έχει συνταράξει την κοινή γνώμη. Στην κατάθεσή του ο σύζυγός της παραδέχτηκε ότι είναι ένοχος για το βιασμό της και το ίδιο είπε και για τους άλλους 50 κατηγορούμενους. Ζήτησε συγνώμη από την ίδια και την οικογένεια του. Η δίκη είχε διακοπεί καθώς ο Πελικό είχε πρόβλημα υγείας ενώ στο δικαστήριο εμφανίστηκε με μπαστούνι.

«Μόνο οι σοβαροί πρόεδροι δέχονται πυροβολισμούς»

Νέο σόου έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ δύο ημέρες μετά την δεύτερη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του. Ο Τραμπ δήλωσε ακόμα στους συγκεντρωμένους υποστηρικτές του ότι έλαβε τηλεφώνημα από την αντίπαλό του Κάμαλα Χάρις κίνηση την οποία- όπως είπε- εκτιμά αν και νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει Μπάιντεν και Χάρις ηθικούς αυτουργούς της νέας απόπειρας εναντίον του. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μιλώντας σε υποστηρικτές του στην πόλη Φλιντ στο Μίσιγκαν υπογράμμισε ότι «μόνο οι σημαντικοί πρόεδροι γίνονται στόχος πυροβολισμών».

Δεν γλύτωσε τις χειροπέδες ο διάσημος  ράπερ Σον «Ντίντι» Κομπς. Η δικαιοσύνη κατόρθωσε να στοιχειοθετήσει κατηγορίες εναντίον του για σωματεμπορία και εκβιασμούς καθώς ο ίδιος διοργάνωνε πάρτι οργίων με ναρκωτικά και όπλα. Οι ομοσπονδιακοί ανακάλυψαν 1.000 μπουκάλια λιπαντικού και όπλα καθώς ο Κόμπς, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, υπέβαλε τα θύματα του σε σωματική, συναισθηματική και λεκτική κακοποίηση ασκώντας τους ασφυκτικό έλεγχο.

Ρεπορτάζ: Ιουλία Βελισσαράτου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ