Αλόνσο: «Ο Νιούι δεν θα έχει μεγάλη επιρροή στο μονοθέσιο της Aston Martin F1 το 2025»

by admin
2 views

Ο κόσμος της Formula 1 σοκαρίστηκε, όταν έγινε επίσημη η μετακίνηση του Βρετανού σχεδιαστή (θεωρείται κορυφαίος στο είδος του) στην Aston Martin F1, αποχωρώντας από τη Red Bull Racing. Ο Ισπανός πιλότος από τη μεριά του εξέφρασε κάποιες αμφιβολίες, σχετικά με τις βελτιώσεις, που μπορεί να γίνουν στο μονοθέσιο το 2025.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Φερνάντο Αλόνσο: «Δεν το νομίζω. Θα ήθελα να απαντήσω “ναι”, όμως ειλικρινά δεν το πιστεύω. Όταν θα αρχίσει να εργάζεται στην Aston Martin τον Μάρτιο του 2025, όλες οι ομάδες θα εστιάζουν στα μονοθέσια του 2026 και τις αλλαγές των κανονισμών. Δεν θα αξίζει να ξοδέψεις τόσο πολύ χρόνο και πόρους στο μονοθέσιο του 2025, εκτός κι αν μάχεσαι για τον τίτλο. Ελπίζω να κάνουμε την έκπληξη, αλλά αμφιβάλλω. Οπότε θεωρώ ότι το μονοθέσιο του 2026 θα είναι το πρώτο στο οποίο θα έχει επιρροή».

Ο 43χρονος Ισπανός παραδέχτηκε ότι έστειλε αρκετά sms στον Βρετανό αεροδυναμιστή προκειμένου να τον επηρεάσει υπέρ της Aston Martin, αλλά και ότι είχε συζήτηση μισής ώρας μαζί του στο περιθώριο του Ιστορικού Grand Prix Μονακό, τον περασμένο Μάιο.//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ