Με το… δεξί η Άστον Βίλα στην νέα εποχή του Champions League (highlights)

by admin
1 views

Ο αγώνας


Η Άστον Βίλα μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα θέλοντας να πιέσει ψηλά για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο αυτό δεν ήρθε. Από την άλλη οι γηπεδούχοι δημιούργησαν τρείς εύστοχες προσπάθειες, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο το “παρών” στην επιθετικότητα των Άγγλων. Ωστόσο, το ψηλό παιχνίδι των “χωριατών” επέδωσε καρπούς στο 28′, καθώς μετά από την άψογη εκτέλεση κόρνερ του Μακγκίνι βρίσκει κατευθείαν τον Τίλεμανς που έτρεξε προς την μπαλιά και τελείωσε την φάση με ένα γρήγορο σουτ για το 1-0 στον αγώνα. Το “μομέντουμ” των φιλοξενούμενων είχε πια ανέβει, με τον Όλι Γουότκινς να ήθελε να το εκμεταλλευτεί με μια εκπληκτική ατομική προσπάθεια που λίγο έλειψε να γραφτεί στον βαθμολογικό πίνακα. Ότι δεν γράφτηκε πριν όμως γράφτηκε λίγο μετά στο 38′ με τον Ράιμσεϊ, καθώς μετά από τρομερό λάθος των Ελβετών, ο Άγγλος βρήκες εύκολα δίχτυα για το 2-0. Λίγο έλειψε να μπει και το τρίτο, με τον Γουότκινς, που ενώ σκόραρε, η φάση ελέγχτηκε από το VAR και ακυρώθηκε, διότι είχε βρει στο χέρι του παίκτη.

Με το… δεξί η Άστον Βίλα στην νέα εποχή του Champions League (highlights)
@AVFCOfficial

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άστον Βίλα μπήκε ακριβώς όπως στο πρώτο, χωρίς να αλλάζει κάτι στην τακτική της, πιέζοντας συνεχώς ψηλά, θέλοντας να πετύχει κι άλλα γκολ. Έτσι, ο Ράμσεϊ βρήκε χώρο στην άκρη της περιοχής και εξαπόλυσε ένα τρομερό σουτ προς την κορυφή της εστίας, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αυτή την φορά το σταμάτησε με έξοχη απόκρουση. Οι Ελβετοί μετά από πολύ ώρα απέκτησαν μία ακόμα τελική με τον Γκανβουλά, ο οποίος σούταρε θέλοντας να βρει στο παραθυράκι στην αριστερή γωνία, με τον Μαρτίνεζ να δηλώνει και εκείνος “παρών” και να διώχνει εντυπωσιακά. Η Βίλα απλώθηκε στο ανοιχτό γήπεδο και με μία εξαιρετική προσπάθεια ο Ντουράμ ο οποίος πέρασε αλλαγή, σκόραρε. Το γκολ, όμως, ακυρώθηκε μετά από έναν ακόμα έλεγχο του VAR, ξανά για χέρι, που έκανε ο σκόρερ στην αρχή της φάσης. Έτσι το παιχνίδι παραμένει να 2-0 υπέρ των “χωριατών”, με δύο άκυρα γκολ. Το πείσμα των Άγγλων ήταν εμφανές στον αγωνιστικό χώρο, καθώς δεν θέλαν να μείνουν με τα δύο γκολ. Για αυτό, ο Όνανα πήρε την κατάσταση στα χέρια του, και με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή βρήκε δίχτυα στο 86′ για να κάνει το 3-0, χωρίς να αφήνει περιθώριο για ένα ακόμα άκυρο τέρμα. Με αυτόν τον τρόπο η Άστον Βίλα κάνει την πρώτη της εμφατική νίκη στην νέα αποχή του Champions League, και δίνει το “παρών”, μετά από καιρό απουσίας της, στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Γκολ: – /28’Τίλεμανς, 38’Ράμσεϊ, 86′ Ονάνα
Κίτρινες: 33’Νιάς, 46’Λαουπέρ, 54’Ελάϊ, 79’Ντουράμ, 79′ Μοντέιρο / –
Κόκκινες: –
Δοκάρι: –
Stats: Με μέσο όρο ηλικίας 25 ετών και 20 ημερών, οι Γιουνγκ Μπόις κατατάσσουν την νεότερη ενδεκάδα στην ιστορία τους σε αγώνα UEFA Champions League.

Γιουνγκ Μπόις: Βον Μπάλμος, Χάντζαμ (63’Κοντέ), Ζούγκρου, Καμαρά, Αθέκαμ, Κόλεϊ (62’Βιρτζίνιους), Νιάς (46’Ελάϊ), Λαουπέρ, Μοντέιρο (83’Μάϊλς), Ουγρκινίτσ, Γκανβουλά (83’Ίττεν)

Άστον Βίλα: Μαρτίνεζ, Μπογκάρντε (46’Κάρλος), Κόνσα, Τόρρες, Ντίνι (88′ Μπάρκλεϊ), Ράμσεϊ (88′ Μπουεντία), Ονάνα, Τίλεμανς, Μακγκίνι, Ρότζερς, Γουότκινς (60’Ντουράμ)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του League Phase του Champions League:

Τρίτη 17/9

Γιουβέντους – PSV Αϊντχόφεν 3-1
Γιουνγκ Μπόιζ – Άστον Βίλα 0-3
22:00 Μίλαν – Λιβερπουλ
22:00 Μπάγερν Μονάχου – Ντινάμο Ζάγκρεμπ
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Στουτγκάρδη
22:00 Σπόρτινγκ – Λιλ

Τετάρτη 18/9

19:45 Μπολόνια – Σαχτάρ Ντόνετσκ
19:45 Σπάρτα Πράγας – Σάλτσμπουργκ
22:00 Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ
22:00 Κλαμπ Μπριζ – Μπορούσια Ντόρτμουντ
22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Χιρόνα
22:00 Σέλτικ – Σλόβαν Μπρατισλάβας

Πέμπτη 19/9

19:45 Ερυθρός Αστέρας – Μπενφίκα
19:45 Φέγενορντ – Μπάγερ Λεβερκούζεν
22:00 Ααλάντα – Άρσεναλ
22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Λειψία
22:00 Μονακό – Μπαρτσελόνα
22:00 Μπρεστ – Στουρμ Γκρατς.//ΑΒ.



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ