Ένοχος δηλώνει ο Ντ. Πελικό για τον μαζικό βιασμό της συζύγου του: «Είμαι βιαστής όπως όλοι οι άλλοι σε αυτήν την αίθουσα»

by admin
1 views

Ο Ντομινίκ Πελικό ο Γάλλος που κατηγορείται για τη ναρκωτική καταστολή της συζύγου του και την προσέγγιση δεκάδων ξένων για να τη βιάσουν επί δέκα χρόνια, παραδέχτηκε την Τρίτη τις διάφορες ποινικές κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί σε μια δίκη που παρακολουθείται στενά, ανέφεραν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Ντομινίκ Πελικό επρόκειτο να καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα στη δίκη που έχει σοκάρει τη Γαλλία, αλλά η εμφάνισή του καθυστέρησε λόγω προβλημάτων υγείας. Εμφανίστηκε στο δικαστήριο με μπαστούνι.

«Παραδέχομαι τις κατηγορίες στο σύνολό τους» δήλωσε ο Ντομινίκ Πελικό 71 ετών, σύμφωνα με το BFM TV, του οποίου ο δημοσιογράφος ήταν παρών στο δικαστήριο, προσθέτοντας: «Είμαι βιαστής όπως όλοι οι άλλοι σε αυτήν την αίθουσα».

Οι εισαγγελείς έχουν αναφέρει ότι ο Ντομινίκ Πελικό προσέφερε σεξ με τη σύζυγό του σε μια ιστοσελίδα και κατέγραψε την κακοποίηση. Εκτός από τον Ντομινίκ Πελικό 50 άλλοι άνδρες που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν βρίσκονται σε δίκη, η οποία διεξάγεται στην πόλη Αβινιόν. Οι άλλοι άνδρες μέχρι στιγμής δεν έχουν σχολιάσει τις κατηγορίες τους.

Η πρώην σύζυγος του Ντομινίκ, Ζιζέλ Πελικό, τώρα 72 ετών, επέμεινε σε μια δημόσια δίκη για να αποκαλύψει αυτόν και τους άλλους άνδρες που κατηγορούνται για βιασμό.

Η κακή υγεία του Πελικό, οδήγησε τους δικαστές να αναβάλουν την ακρόασή του αρκετές φορές την προηγούμενη εβδομάδα. Ο δικηγόρος του είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει την ακρόαση για να ζητήσει συγνώμη από την οικογένειά του.

Πηγή: REUTERS

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ