Γκολ στη Μαγιόρκα… (tip) – www.ertsports.gr

by admin
1 views

Συγκεκριμένα, από την Ισπανία, φαίνεται ότι υπάρχει μια καλοπληρωμένη επιλογή στο γκολ που μπορεί να σημειώσει όχι μόνο η Μαγιόρκα αλλά και η Σοσιεδάδ.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι σήμερα γίνεται ματς για την 7η αγωνιστική, πριν ακόμα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν! Αμφότερες, θα έχουν απουσίες στην άμυνα. Πιο σημαντική εκείνη του Λάτο από πλευράς Μαγιόρκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν να βρουν λύσεις για να καλύψουν τα κενά στα μπακ με τις δεδομένες ελλείψεις των Λόπεθ και Τραορέ. Ελλείψεις που σίγουρα θα τις επηρεάσουν ανασταλτικά.

Μέσα σε τρεις μέρες καλούνται να παίξουν ξανά σε αγώνα πρωταθλήματος, ενώ είχε προηγηθεί η απραξία 15 ημερών λόγω εθνικών ομάδων. Η Μαγιόρκα έρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Βιγιαρεάλ, σε ένα ματς όπου έπαιζε με δέκα παίκτες από το 70’ και στις καθυστερήσεις δέχτηκε το γκολ. Η ήττα με 2-0 από τη Ρεάλ δεν φανερώνει την πραγματική της εικόνα, καθώς είχε τρία δοκάρια και ευκαιρίες, ενώ δέχτηκε γκολ από δύο πέναλτι.

Για σήμερα περιμένω ένα ανταγωνιστικό προφίλ και από τους δύο, ενώ πιστεύω ότι η απόδοση του «γκολ/γκολ» ίσως αδικεί και τις δύο ομάδες.

Α’ Ισπανίας | 22:00
Μαγιόρκα – Σοσιεδάδ @ γκολ/γκολ (μ.ο. 2,25)

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ