«Τριετές συμβόλαιο με 2,5 εκατομμύρια ετήσιες αποδοχές ο Μαρσιάλ στην ΑΕΚ»

by admin
2 views

Σύμφωνα με όσα αναφέρει Μέσο από το εξωτερικό ο Γάλλος επιθετικός έχει συμφωνήσει με την “Ένωση” για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό που υποστηρίζουν πως ο Άντονι Μαρσιάλ θα αγωνίζεται με την φανέλα της ΑΕΚ από τη νέα σεζόν. Την φωτιά έβαλε ο Ισπανός δημοσιογράφος Ματέο Μορέτο που αποκάλυψε πως οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία.

Συνέχεια στο εν λόγο δημοσίευμα έδωσε το “footmercato” που δίνει και τις οικονομικές λεπτομέρειες του deal. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρουν από το εξωτερικό η “Ένωση” έχει συμφωνήσει με την πλευρά του Γάλλου επιθετικού για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Να θυμίσουμε πως ο Μαρσιάλ τις προηγούμενες ημέρες ήταν πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία για λογαριασμό της Φλαμένγκο, ωστόσο ο “γάμος” μεταξύ των δύο πλευρών δεν προχώρησε κάτι που αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα για τον άλλοτε παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.//ΝΚ



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ