Κόλλησαν στο… μηδέν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

by admin
1 views

Νικητές οι τερματοφύλακες στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Αμφότερες οι ομάδες είχαν από μια μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν κάποιο γκολ, ο ΠΑΟΚ στο 10ο λεπτό όταν ο Σβάμπ σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Ντραγκόφσκι είχε απάντηση, ενώ από την άλλη ο Ιωαννίδης έφτασε πολύ κοντά στο να πετύχει buzzer beater στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης αλλά ο Κοτάρσκι με εξαιρετικά αντανακλαστικά κράτησε το 0-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ο αγώνας:

Οι “ασπρόμαυροι” μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση πιέζοντας τον Παναθηναϊκό σε όλο το γήπεδο. Μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης έφτασαν μια ανάσα από το 1-0, ο Μπάμπα πάσαρε στον Σβάμπ ο Αυστριακός πλάσαρε αλλά ο Ντραγκόφσκι με εξαιρετική απόκρουση κράτησε το “0”. Ο Τσάλοφ στο 14ο λεπτό αλλά και πάλι ο Πολωνός κίπερ ήταν εκεί. Στο 24ο λεπτό ο Μπάμπα και πάλι δημιούργησε αλλά ο Κωνσταντέλιας δεν κατάφερε να βρεθεί στην πορεία της μπάλας. Στο 40ο λεπτό ο Παναθηναϊκός έκανε την εμφάνιση του στα καρέ του Κοτάρσκι, όταν ο Ιωαννίδης έκανε το σουτ αλλά ο Μιχαηλίδης έβαλε την κόντρα και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. Ο ΠΑΟΚ είχε την κυριαρχία στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου 45λέπτου άνηκε στον Παναθηναϊκό. Ο Ιωαννίδης μπήκε υπέροχα μέσα στην περιοχή πάσαρε στον Πελίστρι αλλά ο Ουρουγουανός από κοντά σημάδεψε άουτ σπαταλώντας μια τεράστια ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ οι “πράσινοι”.

Κόλλησαν στο… μηδέν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
(INTIME)

Με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου ο Τετέ δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Κοτάρσκι με βολ πλανέ αλλά ο Κροάτης κίπερ μπλόκαρε σταθερά. Στο 53ο λεπτό ο Κοτάρσκι βρήκε πανέξυπνα στην πλάτη της άμυνας των “πρασίνων” αλλά η αντίδραση των αμυντικών του Παναθηναϊκού ήταν πολύ γρήγορη καθαρίζοντας την φάση. Στο 66ο λεπτό το “τριφύλλι” έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Τετέ πλάσαρε τον Κότάρσκι αλλά ο Κροάτης κίπερ είπε και πάλι «όχι», στη συνέχεια της φάσης ο Σβάμπ έκανε ένα μακρινό σουτ αλλά ο Ντραγκόφσκι είχε απάντηση, παραχωρώντας κόρνερ. Σε μια από τις λιγοστές φάσεις του δευτέρου ημιχρόνου ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων έδιωξε με γροθιές σε εκτέλεση φάουλ του Ντεσπότοφ, η μπάλα στρώθηκε στον Καμαρά αλλά το τελείωμα του ήταν πολύ κακό. Στο 90+3′ ο Παναθηναϊκός έφτασε μια ανάσα από το να πάρει τη νίκη όταν ο Αράο έκανε την σέντρα ο Ιωαννίδης με τελείωμα στην κίνηση έδωσε στη μπάλα πορεία προς τα δίχτυα, αλλά ο Κοτάρσκι έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά και κράτησε το 0-0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Κόλλησαν στο… μηδέν ΠΑΟΚ και ΠαναθηναϊκόςΚόλλησαν στο… μηδέν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
(INTIME)

Γκολ: –
Κίτρινες: 36′ Ζίβκοβιτς, / 51′ Ιωαννίδης, 75′ Γεντβάι, 90+1′ Μαντσίνι
Κόκκινες:
Δοκάρι:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ (76′ Καμαρά), Ζίβκοβιτς (88′ Σορετίρε), Κωνσταντέλιας (76′ Ντεσπότοφ), Τάισον, Τσάλοφ (67′ Σαμάτα)

Παναθηναϊκός: Ντραγκόβσκι, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μακσίμοβιτς, Μπακασέτας (78′ Τζούρισιτς), Πελίστρι (78′ Μαντσίνι), Τετέ (78’Ουναΐ), Ιωαννίδης

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

Λαμία – Athens Kallithea 0-0
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-2

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός 2-2
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 0-0
ΟΦΗ – Άρης 3-2
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-0

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

20:00 ΑΕΚ – Βόλος

Δείτε τη βαθμολογία της Super League, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ