Πρώτη νίκη για Τουλούζ, στις καθυστερήσεις “χτύπησε” η Ρεμς με ανατροπή

by admin
1 views

Σπουδαία νίκη με ανατροπή σημείωσε η Ρεμς κόντρα στη Ναντ, η Τουλούζ με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος νίκησε τη Χάβρη και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο, ενώ Στρασβούργο και Ανζέ “κόλλησαν” στην ισοπαλία (1-1).

Τουλούζ – Χάβρη 2-0

Σε ένα παιχνίδι χωρίς μεγάλες στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες στο μεγαλύτερο μέρος του η Τουλούζ κατάφερε να πάρει σπουδαίο τρίποντο κόντρα στη Χάβρη με 2-0. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία. Στο δεύτερο ημίχρονο η Τουλούζ δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους με τον Μπαμπίτσκα στο 70΄και τον Γκμόγιο στο 86΄να χαρίζουν τη νίκη στους γηπεδούχους.

Ναντ – Ρεμς 1-2

Οι δύο ομάδες σημείωσαν από ένα γκολ στο πρώτο μέρος με τον Αουγκούστο στο 28΄ να ανοίγει το σκορ στο παιχνίδι, ενώ έξι λεπτά μετά ο Μουνέτσι έφερε το παιχνίδι στα ίσα με ωραίο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να “χτυπάνε” στα τελευταία λεπτά και στις καθυστερήσεις με τον Νακαμούρα στο 90+1΄και να πανηγυρίζουν σπουδαίο διπλό.

Στρασβούργο – Ανζέ 1-1

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με τον Νανάσι να ανοίγει το σκορ στο 31΄ και να βάζει μπροστά τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με τον Μπιένγκ στο 62΄. Στα εναπομείναντα λεπτά το σκηνικό δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να μέμουν στην ισοπαλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής της Ligue 1:

Παρασκευή 13/09

Σεντ Ετιέν – Λιλ 1-0

Σάββατο 14/09

Μαρσέιγ – Νις 2-0
Οσέρ – Μονακό 0-3
Παρί Σεν Ζερμέν – Μπρεστ 3-1

Κυριακή 15/09

Ρεν – Μονπελιέ 3-0
Ναντ – Ρεμς 1-2
Στρασβούργο – Ανζέ 1-1
Τουλούζ – Χάβρη 2-0
21:45 Λανς – Λυών.//Π.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ