Επιστροφή στις νίκες για την Αταλάντα | Η Λέτσε σταμάτησε την Τορίνο

by admin
1 views

Αταλάντα – Φιορεντίνα 3-2

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το Ιταλικό ποδόσφαιρο η Αταλάντα φιλοξένησε την Φιορεντίνα στο Μπέργκαμο, με τις δυο ομάδες να δίνουν ένα ρεσιτάλ από γκολ στο πρώτο μέρος. Πιο συγκεκριμένα η “Βιόλα” βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 15ο λεπτό με τον Μαρτίνεζ Κουάρτα, με τους γηπεδούχους να απαντάνε με τον Ρετέγκι στο 21′. Ο Μόιζε Κεν έβαλε ξανά σε ρόλο οδηγού την Φιορεντίνα με γκολ στο 32ο λεπτό, αλλά η Αταλάντα κρατούσε το ξέσπασμα της για το τέλος του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα ο Ντε Κέτελαρ ισοφάρισε στο 45′ και ένα λεπτό μετά ο Λούκμαν έκανε την ολική ανατροπή πριν το ημίχρονο για το 3-2.

Στο δεύτερο μέρος η ένταση έπεσε, καθώς οι “Μπεργκαμάσκι” ήταν πιο προσεκτικοί στον τρόπο που έχτιζαν τις επιθέσεις τους. Σε σύγκριση με το πρώτο μέρος, καμία από τις απόπειρες που έγιναν για να αλλάξει το σκορ δεν ευδοκίμησε, με το σκορ να είναι υπέρ της Αταλάντα που κρατούσε την νίκη μέχρι τα τελευταία λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Το 3-2 έμεινε μέχρι τέλος του 90λεπτου, με τους “Μπεργκαμάσκι” να πανηγυρίζουν μια νίκη “δια πυρός και σιδήρου”.

Τορίνο – Λέτσε 0-0

Η Τορίνο φιλοξένησε την Λέτσε σε μια αρκετά κλειστή αναμέτρηση, καθώς και οι δυο ομάδες είχαν λίγες στιγμές στο πρώτο μέρος για να ανοίξουν το σκορ. Το σχετικά φτωχό πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αναλάβουν τα ηνία της αναμέτρησης με την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς κάποια απειλή. Η Λέτσε περίμενε με υπομονή στα καρέ της, ώστε να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με την λευκή ισοπαλία. Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες δεν άλλαξαν την προσέγγιση τους στο ματς, καθώς κράτησαν σε χαμηλά επίπεδα την ένταση τους από πλευράς επιθέσεων. Το σκορ δεν είχε καμία πετατροπή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, καθώς οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, μένοντας αμφότερες χωρίς τέρματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμά της 4ης αγωνιστικής της Serie A:

Σάββατο 14/09

Κόμο – Μπολόνια 2-2
Έμπολι – Γιουβέντους 0-0
Μίλαν – Βενέτσια 4-0

Κυριακή 15/09

Τζένοα – Ρόμα 11
Αταλάντα – Φιορεντίνα 3-2
Τορίνο – Λέτσε 0-0
19:00 Κάλιαρι – Νάπολι
21:45 Μόντσα – Ίντερ

Δευτέρα 16/09

19:30 Πάρμα – Ουντινέζε
21:45 Λάτσιο – Βερόνα

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//ΓΡ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ