Ώρα εκλογών στην ΕΟΚ – www.ertsports.gr

by admin
1 views

Βαγγέλης Λιόλιος και Παναγιώτης Φασούλας διεκδικούν σήμερα (15/09) την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Η μεγάλη ημέρα των εκλογών στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έφτασε. Το μεσημέρι της Κυριακής (15/9) στις 12:00 θα ξεκινήσει η ψηφοφορία η οποία θα σταματήσει στις 18:00 και θα καθορίσει το νέο Δ.Σ. της ΕΟΚ. Την προεδρία διεκδικούν 2 υποψήφιοι. Από τη μία πλευρά ο νυν πρόεδρος, Βαγγέλης Λιόλιος και από την άλλη ο αρχηγός της παράταξης «Πρώτα Το Μπάσκετ» και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική το 1987, Παναγιώτης Φασούλας.

Οι εκλογές θα γίνουν διαδικτυακά και όχι δια ζώσης. Κάθε σωματείο από τα κάτι λιγότερο από 800 που έχουν δικαίωμα ψήφου θα συμμετάσχει σε τέσσερις ψηφοφορίες. Η πρώτη θα είναι για την εκλογή προέδρου, η δεύτερη για τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου (με δικαίωμα για 12 σταυρούς), η τρίτη για την εξελεγκτική επιτροπή (έξι υποψήφιοι, εκλέγονται οι τρεις) και η τέταρτη για τον εκπρόσωπο στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (υποψήφιοι οι δύο για την προεδρία).

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ