Η ατζέντα της Κυριακής – www.ertsports.gr

by admin
1 views

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ: Επιστροφή στην δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, με το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στις 20:30, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους. Την ίδια ώρα, ο Άρης αντιμετωπίζει στο “Κλ. Βικελίδης” τον ΟΦΗ. Το μενού ανοίγει (16:30) με την αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός, ενώ στις 18:30 ο αήττητος Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το σερί του απέναντι στον Παναιτωλικό στο γεμάτο “Γ. Καραϊσκάκης”.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Οι αγώνες της 3ης φάσης θα είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει η διαδικασία της παράτασης και -αν χρειαστεί- των πέναλτι. Η δράση συνεχίζεται με δέκα αναμετρήσεις. Ξεχωρίζουν τα Πανθρακικός – Πανιώνιος (15:00), Παναχαϊκή – Καλαμάτα (16:00) και Αιγάλεω – Ηρακλής (16:30).

ΠΡΕΜΙΕΡ ΑΓΓΛΙΑΣ: “Φτωχό” το αποψινό πρόγραμμα, αφού ο κύριος όγκος των αναμετρήσεων διεξήχθη το Σάββατο. Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο ντέρμπι του Λονδίνου, με την Τότεναμ να φιλοξενεί την Άρσεναλ στις 16:00 το μεσημέρι. Λίγη ώρα αργότερα (18:30), η Γουλβς αντιμετωπίζει τη Νιούκαστλ, με τους “λύκους” να θέλουν τη νίκη, προκειμένου να ξεφύγουν από την ουρά της βαθμολογίας.

ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ: Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Στις 16:30 η Άουγκσμπουργκ αντιμετωπίζει την Σαν – Πάουλι, ενώ στις 18:30 η Μάιντς φιλοξενεί την Βέρντερ Βρέμης.

ΛΑ ΛΙΓΚΑ: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 5η στροφή στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η αυλαία ανοίγει στις 15:00 με την αναμέτρηση Θέλτα – Βαγιαδολίδ. Στις 17:15 η Χιρόνα αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο και αήττητη Μπαρτσελόνα, η οποία θέλει να κάνει το 5Χ5. Στις 19:30 διεξάγεται το Λας Πάλμας – Μπιλμπάο, ενώ στο φινάλε της ημέρας η Ατλέτικο φιλοξενεί στην Μαδρίτη την Βαλένθια.

ΣΑΜΠΙΟΝΑ: Σε αντίθεση με τα άλλα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, στο γαλλικό διεξάγονται σήμερα πέντε αναμετρήσεις. Αναλυτικά 16:00 Ρεν – Μονπελιέ, 18:00 Ναντ – Ρεμς, Στρασβούργο – Ανζέρ και 18:00 Τουλούζ – Χάβρη και στις 21:45 Λανς – Λυών.

ΠΟΛΟ: Διαδικαστικού χαρακτήρα είναι το παιχνίδι της Βουλιαγμένης κόντρα στην Ζούγκλο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με την ελληνική ομάδα να μην έχει ελπίδες πρόκρισης, μετά την χθεσινή της (14/09) ήττα απέναντι στην Ραντνίτσκι με 14-13.

14:00 ΤΕΝΙΣ: Davis Cup διπλό που διεξάγεται στο Βελιγράδι: Ντζόκοβιτς/Μεντιένοβιτς – Αζωίδης – Π. Τσιτσιπάς
15:30 ΤΕΝΙΣ: Davis Cup World Group I που διεξάγεται στο Βελιγράδι, Ντζόκοβιτς – Θάνος
17:00 ΤΕΝΙΣ: Davis Cup World Group I που διεξάγεται στο Βελιγράδι, Κετσμάνοβιτς – Ξυλιάς (αν χρειαστεί, σε περίπτωση που στον προηγούμενο αγώνα κερδίσει ο Θάνος)

ΜΠΑΣΚΕΤ: Σπουδαίες φιλικές αναμετρήσεις, ενόψει της έναρξης της σεζόν δίνουν οι “αιώνιοι”. Για το τουρνουά της Κύπρου, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπάγερν (19:00), με τον Εργκίν Αταμάν να έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τους Κώστα Σλούκα, Ματίας Λεσόρ, Κέντρικ Ναν και φυσικά τους νεοαποκτηθέντες Ομέρ Γιουρτσεβέν και Τσεντί Οσμάν. Στον αντίποδα, για τον τελικό του Crete International Basketball Tournament, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 20:30 την Φενέρμπαχτσε. Στις 18:00 ο μικρός τελικός του τουρνουά ανάμεσα σε Ολίμπια Μιλάνο και Βίρτους Μπολόνια.//Κ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ