Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” (highlights)

by admin
1 views

Μπορεί το αποτέλεσμα στο ΔΑΚ Λαμίας να χαρακτηρίζεται δίκαιο σε γενικές γραμμές, ωστόσο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Τελικά, καμία δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και πήραν από έναν βαθμό στην έναρξη της 4ης στροφής του ελληνικού πρωταθλήματος. Έτσι η Λαμία πήγε στους πέντε βαθμούς και η Athens Kallithea στους τρεις.

Ο αγώνας


Πολλά τα λάθη των δύο ομάδων στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποια αξιολόγη φάση στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Η πρώτη τελική στο στόχο στο παιχνίδι ήρθε στο 13′, από ατομική ενέργεια του Μουτίνιο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός των φιλοξενούμενων πήρε την μπάλα στα δεξιά στο ύψος της περιοχής, συνέκλινε στον άξονα και δοκίμασε το σουτ με το αριστερό, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Κόστιτς. Η απάντηση της Λαμίας ήρθε στο 18′. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο, αλλά η χαμηλή εκτέλεση του Μέκιτς, δεν ανησύχησε τον Μπαραγκάν. Σταδιακά, οι δύο ομάδες άρχισαν να γίνονται πιο δραστήριες, το παιχνίδι πήρε γρηγορότερο ρυθμό, όμως οι Αθηναίοι ήταν αυτοί που απείλησαν περισσότερο. Στο 32′ ο Μανθάτης έκανε ωραία κίνηση, μπήκε στην περιοχή, αλλά δεν εκτέλεσε όπως θα ήθελε. Στο επόμενο λεπτό, ένα σουτ του Ουλντρίκις, πέρασε δίπλα από την εστία των Φθιωτών.

Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” (highlights)
(EUROKINISSI)

Πάνω που οι δύο ομάδες άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό, ήρθε η διακοπή για την ανάπαυλα. Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να μην παιχτεί καλό ποδόσφαιρο στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους. Η πρώτη τελική στην επανάληψη ήρθε στο 63′ από ένα σουτ που επιχείρησε ο Μουτίνιο εκτός περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 72′ ο Βλαχομήτρος εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, αλλά απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Μπαραγκάν. Οι γηπεδούχοι έφθασαν κοντά στο γκολ, λίγο πριν το τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Ο Βλαχομήτρος έκανε την μπαλιά από αριστερά και ο Μότοκ πρόλαβε και πήρε… την μπουκιά από το στόμα του Φουρτάδο, ο οποίος περίμενε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 83′ η Athens Kallithea είδε ένα σουτ του Ντεμέτριους να περνάει δίπλα από την εστία του Κόστιτς και στο 86′ ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Βαλμπουενά. Ο πολύπειρος Γάλλος έκανε το δεξί πλασέ εκτός περιοχής και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκε στη Λαμία, με τον Κορνέζο να παίρνει την κεφαλιά σε μία στατική φάση στο 90’+3′, όμως αστόχησε για λίγο.

ΓΚΟΛ:
Κίτρινες: 60′ Ραντόνια, 66′ Αντράντε / 64′ Ισιμάτ-Μιρίν, 90’+3′ Ματίγια
Κόκκινη:
Δοκάρι: 86′ Βαλμπουενά

Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Σάντμπεργκ (80′ Γκοτζαμανίδης), Κορνέζος, Αντράντε, Ραντόνια, Μπίκοφ (69′ Ενρίκεζ), Νούνιες, Ρινγκ (69′ Σαραμαντάς), Γκουίντο (53′ Φουρτάδο), Μέκιτς (69′ Δοϊρανλής), Βλαχομήτρος.

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Μανθάτης, Σοΐρι, Πασαλίδης, Ισιμάτ-Μιρίν, Μοτόκ, Ντιμπά, Μερκάτι (70′ Ματίγια), Ντεμέτριους (85′ Λουκίνας), Μουτίνιο (70′ Βαλμπουενά), Ουλντρίκις (58′ Τζιάνι).

Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” (highlights)Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” (highlights)
(EUROKINISSI)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

Λαμία – Athens Kallithea 0-0
20:00 Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

16:30 Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός
18:30 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός
20:30 ΟΦΗ – Άρης
20:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

20:00 ΑΕΚ – Βόλος

Δείτε τη βαθμολογία της Super League πατώντας εδώ.//Ν.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ