Μαύρος: «Ευχαριστώ τον φίλο μου Μάκη Αγγελόπουλο για την τιμητική βράβευση»

by admin
1 views

Η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ ανακοίνωσε σημαντικές βραβεύσεις στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Πιο συγκεκριμένα θα βραβευτούν οι Θωμάς Μαύρος, Νίκος Μπαμπανικολός, Τάσος Μπουλμέτης και ο Δήμαρχος της Φυλής, Χρήστος Παππούς.

Ο θρύλος της ΑΕΚ με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να ευχαριστήσει την μπασκετική ΑΕΚ για αυτή της την πρωτοβουλία.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μαύρου:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ και ειδικότερα τον φίλο, τον Μάκη Αγγελόπουλο, τον πρόεδρο για την τιμητική, αυτή, βράβευση που θα μού γίνει και εύχομαι στην ομάδα, στον κόουτς, στον υπέροχο κόουτς, στον εξαιρετικό κύριο Σάκοτα και στους πολύ καλούς παίκτες κάθε στόχος που έχει τεθεί φέτος να υλοποιηθεί. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή την προσπάθεια όλης της ομάδας της ΚΑΕ ΑΕΚ θα τη στηρίξει ο μοναδικός κόσμος της ΑΕΚ, για να μπορέσει να συμβάλει, όπως συνέβαλε πάντοτε και στο ποδόσφαιρο και παντού, για να υλοποιηθούν αυτοί οι στόχοι. Καλή χρονιά σε όλους και η ΑΕΚάρα μας, η ομαδάρα μας να γιορτάζει αιωνίως τα γενέθλιά της με χαρές και επιτυχίες».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ