Χαντάβα: «Αν δεν πίστευα για το πρωτάθλημα δεν θα ερχόμουν στην ΑΕΚ»

by admin
1 views

Η Εύα Χανράβα αποτελεί παίκτρια της ΑΕΚ. Η έμπειρη ακραία σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο κανάλι της ομάδας μίλησε για την απόφαση της να έρθει στην ΑΕΚ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης το νέο μεταγραφικό απόκτημα του “Δικεφάλου” έκανε βόλτα γύρω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ επισκέφτηκε και το μουσείο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι πολύ ωραία η Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν την γνώριζα την περιοχή αλλά από τότε που έχω έρθει στην ομάδα έχουμε βγει αρκετές φορές και η αλήθεια είναι πως από τότε που έγινε και το γήπεδο έχει ανέβει σαν περιοχή. Στο μέλλον ελπίζω να δω και από μέσα το γήπεδο», είπε αρχικά.

Για το πως παίρνει τις αποφάσεις στην καριέρα της, τόνισε: «Συνήθως θέλω να πηγαίνω σε ομάδες που έχουν στόχο τους τίτλους. Παίζει ρόλο και το ένστικτο αλλά θέλω να πηγαίνω σε ομάδες που στοχεύουν στην πρώτη θέση».

Σε ερώτηση για το ποια εμπειρία ήταν καλύτερη από τα πρωταθλήματα του εξωτερικού, απάντησε: «Κάθε χώρα έχει το δικό της αρνητικό και θετικό. Μου άρεσε πάρα πολύ στην Βραζιλία και ήταν σαν σχολή για μένα. Έμαθα πολλά πράγματα και μου άρεσε η εμπειρία. Το πιο δύσκολο ήταν στην Ιαπωνία. Είμαι άνθρωπος που προσαρμόζομαι εύκολα αλλά στην Ιαπωνία μου πήρε πολύ διάστημα για να μπω στο κλίμα και σαν χώρα αλλά και σαν άθλημα».

Χαντάβα: «Αν δεν πίστευα για το πρωτάθλημα δεν θα ερχόμουν στην ΑΕΚ»

Για την απόφαση της να ενταχθεί στην ΑΕΚ, ανέφερε: «Η ΑΕΚ είναι ένας ιστορικός σύλλογος και από το καλοκαίρι έχει γίνει μια νέα ομάδα που θέλει να φτιάξει κάτι παραπάνω από τις προηγούμενες χρονιές και για αυτό ήταν στις επιλογές μου. Το χρονικό διάστημα να ήταν διαφορετικό. Ήταν θέμα τάιμινγκ».

Στη συνέχεια, απάντησε αν πιστεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος λέγοντας: «Αν δεν πίστευα δεν θα ερχόμουν εδώ».//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ