Ήττα με κάτω τα χέρια στο Βελιγράδι για την ΑΕΚ

by admin
1 views

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση στην Παρτίζαν και γνώρισε την ήττα με 93-60 σε ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ στο Βελιγράδι.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε το ματς… μουδιασμένα, σε αντίθεση με τους Σέρβους που πήραν κεφάλι στο σκορ από νωρίς. Όσο περνούσε ο χρόνος, η “Ένωση” πατούσε καλύτερα στο παρκέ και με τον Σι Τζέι Μπράις να δείχνει μέρος των δυνατοτήτων του, κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι. Αμυντικά η ΑΕΚ προσπαθούσε, αλλά η ποιότητα που έχει η Παρτίζαν έφερε τη διαφορά στους 12 στο ημίχρονο (51-39).

Οι Σέρβοι μπήκαν και στην 3η περίοδο με φόρα, χτίζοντας πάνω στην διαφορά του ημιχρόνου, φτάνοντας μέχρι και τους 19 πόντους, με την “Ένωση” να έχει κολλήσει επιθετικά. Η ΑΕΚ αντιμετώπισε προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας από την πίεση των παικτών του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, σκόραρε μόλις 8 πόντους σε 10 λεπτά και η διαφορά ξέφυγε πάνω από τους 30, αφού είχαν βρει ρυθμό και στην επίθεση σκοράροντας σχεδόν σε κάθε φάση (78-47). Οι “κιτρινόμαυροι” προσπάθησαν να το μαζέψουν στο τέλος τη διαφορά, αλλά δεν κατάφεραν και πολλά πράγματα, γνωρίζοντας την βαριά ήττα με 93-60.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-20, 51-39, 78-47, 93-60.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ