«Πρώτη» για Κόλεϊ στον ΠΑΟΚ, ατομικό ο Μπράντον Τόμας

by admin
1 views

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι της νέας σεζόν κόντρα στους “πράσινους” (15/09, 20:30) με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει για πρώτη φορά στη διάθεση του τον Ομάρ Κόλεϊ, ενώ ο Μπράντον Τόμας συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενός θέματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Οι διεθνείς Κίριλ Ντεσπόντοφ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς ενσωματώθηκαν και εκείνοι στις προπονήσεις, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές τους ομάδες για το Nations League.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Στην τελική ευθεία για το πρώτο φετινό ντέρμπι της Stoiximan Super League μπαίνει ο ΠΑΟΚ, που ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Η Τετάρτη (11.09) ήταν μια δύσκολη μέρα για τους παίκτες, καθώς οι ρυθμοί και οι εντάσεις ανέβηκαν. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση έπαιξαν παιχνίδια κατοχής, στη συνέχεια παιχνίδια 3 Vs 2 και στο φινάλε οικογενειακό διπλό.

Ομάρ Κόλεϊ , Κίριλ Ντεσπόντοφ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς ενσωματώθηκαν στην ομάδα, με την προπόνηση της Τετάρτης να είναι η πρώτη για τον Κόλεϊ . Ο Μπράντον Τόμας συνέχισε με θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα.

Την Πέμπτη (12.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».//Π.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ