Δεν δήλωσε συμμετοχή στην Α2 ο Κέρκης

by admin
1 views

Ο Κέρκης Μαραθόκαμπου Σάμου δεν δήλωσε συμμετοχή στην ΕΟΠΕ, προκειμένου να αγωνιστεί στην Α2 κατηγορία των ανδρών. Μια απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα από το ΔΣ της ομάδας. Θυμίζουμε, ότι την περασμένη σεζόν, ο Κέρκης δεν αγωνίστηκε στην Pre League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φίλες και Φίλοι του Βόλεϊ,

Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου μας «Α.Σ. Κέρκης Μαραθόκαμπου», πήρε την ομόφωνη απόφαση να μην δηλώσει η ομάδα μας συμμετοχή στην Α2 κατηγορία Ανδρών, όπως δικαιούταν βάσει της Γενικής Προκήρυξης 2024-25 της Ε.Ο.ΠΕ..

Με την κίνηση αυτή, θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε και να αναδείξουμε για ακόμη μια φορά ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Γ. Καραμπέτσος και ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. κος Π. Ταρνατόρος είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την μη συμμετοχή μας την περσινή σεζόν, στην Volley League Ανδρών.

Αποκορύφωμα της εχθρικής και απαράδεκτης συμπεριφοράς τους έναντι των νησιωτικών και ακριτικών ομάδων, είναι η επίσημη ανακοίνωση της δήθεν «πανηγυρικής τους δικαίωσης» σχετικά με την απόρριψη της προσφυγής μας στο ΑΣΕΑΔ. Πανηγυρίζουν, όχι γιατί κρίθηκε ότι είχαμε άδικο που ζητάγαμε νόμιμα την συμμετοχή μας στην πρώτη εθνική κατηγορία, αλλά γιατί το μοναδικό Δικαστήριο της χώρας που επιλύει διαφορές μεταξύ σωματείων και αθλητικών ενώσεων έκρινε εαυτόν αναρμόδιο στην υπόθεση μας 7 μήνες μετά την προσφυγή μας και αφού τα πρωταθλήματα έφταναν στο τέλος τους.

Στην συνέχεια όλων αυτών, είμαστε βέβαιοι ότι οι παραπάνω κύριοι ούτε μπορούν ούτε ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν το άθλημά μας. Το μόνο που έχουν καταφέρει με χειρουργική ακρίβεια τα τελευταία χρόνια είναι να συρρικνώνουν διαρκώς το άθλημα που αγαπάμε και να απαξιώνουν τους θεσμούς!

Ας θυμηθούμε πόσες ακριτικές νησιωτικές ομάδες αγωνίζονταν στις Εθνικές κατηγορίες πριν την διοίκηση του κ. Καραμπέτσου και πόσες ομάδες αγωνίζονται σήμερα. Η πολιτική του από τότε που ανέλαβε την διοίκηση της Ομοσπονδίας ήταν να εξαφανίσει όλες τις ακριτικές νησιώτικες ομάδες από τα πρωταθλήματα ανδρών, σε όλες τις εθνικές κατηγορίες!

Τρανταχτή απόδειξη η φετινή σεζόν όπου με Προκηρύξεις «διάτρητες» και με φωτογραφικές wild card εν όψη των εκλογών, προσάρμοζε κατά το δοκούν τα κριτήρια για να ανεβάζει ομάδες της αρεσκείας του στις πιο πάνω κατηγορίες. Σε ίδια ακριβώς περίπτωση φέτος, σε αντίθεση με την περσυνή σεζόν του Κέρκη Σάμου, έκανε το αυτονόητο, ανέβασε δηλαδή την ομάδα των Αμαζόνων! Δύο μετρά και δύο σταθμά!

Υ.Γ. Κύριε Καραμπέτσο, την επόμενη τετραετία η ΕΟΠΕ θα βρει καλύτερο λογιστή από εσάς. Άμεσα, χρειάζεται Πρόεδρο!

ΔΣ Α.Σ. Κέρκη Μαραθοκάμπου».//Κ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ