Στο Ηράκλειο ο Χορδάν Σίλβα

by admin
1 views

Έφθασε στην Κρήτη ο Μεξικανός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, καθώς θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από τους “ασπρόμαυρους”.

Συνεχίζει την εντυπωσιακή του ενίσχυση ο ΟΦΗ, που θα παρουσιαστεί αρκετά ανανεωμένος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League. Θυμίζουμε πως πριν τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες έκανε το ντεμπούτο του ο Ταξιάρχης Φούντας, ο οποίος σκόραρε κιόλας, ενώ χθες (10/9) ανακοινώθηκε η απόκτηση του διεθνή Βούλγαρου τερματοφύλακα, Ντάνιελ Ναούμοφ. Ωστόσο, οι Κρητικοί δεν σταματούν εκεί.

Από το βράδυ βρίσκεται στο Ηράκλειο ο Χορδάν Σίλβα, προκειμένου να ενταχθεί άμεσα στα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα. Ο 30χρονος άσος τα έχει βρει σε όλα με την κρητική ΠΑΕ, η οποία αναμένεται τις επόμενες ώρες να επισημοποιήσει την απόκτησή του, αφού πρώτα ο παίκτης περάσει από τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Μεξικανός κεντρικός αμυντικός θα αγωνιστεί έξω από την πατρίδα του.//Ν.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ