Έρχεται Αθήνα ο Πιερό – www.ertsports.gr

by admin
1 views

Ο 29χρονος επιθετικός βρίσκεται καθ’ οδόν για το “Ελευθέριος Βενιζέλος” για να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

Μετά από περίπου τρεις μήνες στην “Ένωση” βγήκε λευκός καπνός σχετικά με τον επιθετικό, καθώς η περίπτωση του Φοφανά αποδείχθηκε ιδιαιτέρα ακριβή με τους “κιτρινόμαυρους” να ενεργοποιούν την συμφωνία που είχαν με τον Φράντζι Πιερό.

Ο 29χρονος επιθετικός από την Αϊτή θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Πόνσε στην αιχμή του δόρατος. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ εξασφάλισε άδεια από την Εθνική της χώρας του, καθώς σήμερα δίνει παιχνίδι κόντρα στον Σίντ Μάρτεν.

Ο Πιερό λοιπόν καθώς η προθεσμία για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου για τις ελληνικές ομάδες είναι την Τετάρτη (11/09) πετάει ήδη από Πουέρτο Ρίκο με προορισμό την Μαδρίτη και από εκεί θα μεταβεί στη χώρα μας με την άφιξη του να υπολογίζεται περίπου νωρίς το βράδυ, αύριο (10/09) αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να κάνει και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ