Κέβιν Πάντερ: Το “απρόβλεπτο” που έψαχνε η Μπαρτσελόνα, με… καθυστέρηση ενός χρόνου (video)

by admin
1 views

Το καλοκαίρι του 2023, ο Κέβιν Πάντερ έφτασε πραγματικά… μια ανάσα από το να γίνει παίκτης της Μπαρτσελόνα. Ενώ όλοι περίμεναν την ανακοίνωση της μεταγραφής, αυτός ανανέωσε με την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ένα χρόνο αργότερα, ο γάμος με τους “Μπλαουγκράνα” έμελλε να πραγματοποιηθεί. με αυτόν τον τρόπο, ο Χοάν Πεναρόγια, στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, θα έχει στα χέρια του έναν εκ των ικανότερων σκόρερ της διοργάνωσης, με επιθετικά στοιχεία που μόνο ο Νίκολας Λαπροβίτολα μπορούσε να δώσει την περσινή ομάδα.

Φυσικά, ο Αμερικανός δε θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που συστήθηκε στην EuroLeague με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στην πολύ δύσκολη σεζόν 2019-20 για τους “ερυθρόλευκους”. Σε όλες τις επόμενές του ομάδες, δε σταμάτησε να βελτιώνεται και να ανεβάζει τους αριθμούς του, με αποκορύφωμα την εξαιρετική διετία στην Παρτίζαν, ιδιαίτερα τη σεζόν 2022-23.

Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του στην EuroLeague:

Μπορείτε επίσης να δείτε τα video των:  Λορένζο ΜπράουνΚέντρικ ΝανΚίναν ΈβανςΜάικ ΤζέιμςΦακούντο ΚαμπάτσοΝάιτζελ Χέιζ-ΝτέιβιςΤάιλερ ΝτόρσεϊΓουίλ ΚλάιμπερνΣακίλ ΜακίσικΓιαν ΒέσελιΊφε ΛούντμπεργκΜίλος ΤεόντοσιτςΓουέιντ ΜπόλντγουινΤζαμπάρι ΠάρκερΤζος ΝίμποΈντι Ταβάρες και Μάρκους Χάουαρντ.//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ