Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην 88η ΔΕΘ

by admin
2 views

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας συμμετέχει φέτος δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με μια πληθώρα καινοτόμων projects που καλύπτουν βασικούς ερευνητικούς τομείς όπως: Αγροδιατροφή, Υγεία, Τεχνολογίες Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης (ICT & AI), Περιβάλλον και Τεχνολογίες αντιμετώπισης της Κλιματικής Κρίσης.

Επιπλέον συμμετέχουν οι φοιτητικές ομάδες Centaurus Racing και Hermes, που εκπροσωπούν το Πανεπιστήμιο επιδεικνύοντας το ταλέντο, τη δημιουργικότητα και την αφοσίωση των φοιτητών μας στην έρευνα και την καινοτομία.
Όπως σημειώνει ο πρύτανης Χαράλαμπος Μπιλίνης, “είχαμε την τιμή να συναντηθούμε και να συζητήσουμε με τους: Κυριάκο Πιερρακάκη, Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κώστα Χατζηδάκη, Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Ζέττα Μ. Μακρή και  Ιωάννα Λυτρίβη, Υφυπουργούς Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Χρήστο Τριαντόπουλο, Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Κωνσταντίνο Μαγουλά, Γενικό Γραμματέα Υποδομών, Νίκο Παπαϊωάννου, Γενικό Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης και Δημήτρη Κουρέτα, Περιφερειάρχη Θεσσαλίας
Δημήτρη Τσιόδρα,  Ευρωβουλευτή. Η παρουσία και οι συζητήσεις με ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης ενισχύουν τη δέσμευση μας για την πρόοδο και την καινοτομία”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ