Κούμαν: «Παίξαμε πολύ καλά με την κατοχή της μπάλας»

by admin
1 views

Με… πεντάρα ξεκίνησε η Ολλανδία τις υποχρεώσεις τους στον 3ο όμιλο της League A του Nations League, καθώς οι “οράνιε” νίκησαν εντός έδρας το βράδυ του Σαββάτου (7/9) με 5-2 τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Αποτέλεσμα που άφησε ευχαριστημένο τον Ρόναλντ Κούμαν.

Οι δηλώσεις του Ρόναλντ Κούμαν:

«Παίξαμε πολύ καλά με την κατοχή της μπάλας. Ήμασταν πολύ “φρέσκοι”, γρήγοροι, βρίσκοντας συχνά τον παίκτη ανάμεσα στις γραμμές. Σίγουρα είχαμε μια καλή φάση μετά το ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια έπρεπε να “τελειώσουμε” το ματς» είπε ο Κούμαν και συνέχισε: «Όταν η Βοσνία μείωσε σε 3-2, είδατε κάποια αμφιβολία στην ομάδα μας, κάτι που δεν ήταν απαραίτητο, αν κοιτάξετε τη συνολική εικόνα του αγώνα. Τα δύο γκολ τους ήρθαν από το πουθενά» είπε ο Κούμαν.

Όσον αφορά την ευθύνη που καταλογίζεται στον Ματάις ντε Λιχτ στο γκολ του Τζέκο, ο Κούμαν δήλωσε ότι οποιαδήποτε κριτική προς τον διεθνή αμυντικό θα ήταν σκληρή. «Ο ίδιος κατάλαβε επίσης ότι ήταν στη λάθος θέση. Αυτό δεν θα πρέπει να συμβαίνει, αλλά τα λάθη είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Νομίζω ότι είναι άδικο να το κάνουμε μεγάλο θέμα».//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ