Κιάμου: «Είπα στον μάνατζέρ μου: “Ή στην ΑΕΚ ή πουθενά στην Ελλάδα»

by admin
1 views

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Ελληνίδα αθλήτρια:

Χριστιάνα, καλώς ήρθες στην οικογένειά μας! Πώς αισθάνεσαι;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα στα σχέδιά μου την επιστροφή μου στην Ελλάδα. Είχα κλείσει στο εξωτερικό για φέτος και έτυχε κάτι που έπρεπε να γυρίσω πίσω. Από την πρώτη μέρα που γύρισα, όμως, είπα στον μάνατζέρ μου, “στην Ελλάδα ή πάω στην ΑΕΚ ή πουθενά”. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι στην ΑΕΚ! Η οικογένειά μου είναι ποδοσφαιρική και υποστηρίζει την ΑΕΚ. Μεγαλώνοντας, πήγαινα αρκετά γήπεδο και θυμάμαι να πηγαίνουμε και στους παλαίμαχους που τους ήξερε ο παππούς μου και να παίζουμε μπάλα με τον αδερφό μου».

Ποιους στόχους θέτεις για τη σεζόν που έρχεται;

«Αρχικός στόχος είναι να έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας και να δουλέψουμε για να φτάσουμε την ομάδα πιο ψηλά από πέρυσι. Κάτι που σίγουρα δεν είναι εύκολο, αφού πέρυσι έκαναν μια εξαιρετική πορεία οι κοπέλες».

Τι κλίμα βρήκες στην ομάδα;

«Στην ομάδα της ΑΕΚ, ακόμα κι όταν είχαν ακούσει για το θέμα που είχα και επέστρεψα, με αγκάλιασαν κατευθείαν και μου είπαν ότι θέλουν να είμαι μέλος της ομάδας τους. Κάτι το οποίο δεν το βρίσκεις κάθε μέρα. Να σε στηρίζει τόσο πολύ μία ομάδα που δεν ανήκεις καν σε ένα πρόβλημα που έχεις. Από θέμα παικτριών, έχω παίξει με πολλές. Ήμασταν μαζί, είτε έξω, είτε στην Ελλάδα. Και είναι όλες εξαιρετικές. Πολλές μάλιστα απ’ αυτές είναι φίλες μου και στη ζωή μου. Οπότε μου το έκανε αρκετά εύκολο να μπορέσω να προσαρμοστώ, αφού γυρίζω μετά από πολλά χρόνια στην Ελλάδα».

Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνεις προς τον κόσμο;

«Στον κόσμο απλά θέλω να πω να έρθει να μας στηρίξει και εμείς θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο για την ομάδα και για αυτή τη φανέλα, γιατί γνωρίζω πολύ καλά τη σημασία της».//Κ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ