Ξεκίνημα με άνετη νίκη για την Αγγλία

by admin
1 views

Τρία 24ωρα πριν την αναμέτρηση με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο (10/9) η Ελλάδα είδε την Αγγλία να περνά χωρίς να «πατήσει το γκάζι» το εμπόδιο των Ιρλανδών με 2-0 και να επιβεβαιώνει ότι έχει τον πρώτο λόγο για την 1η θέση του Β’ ομίλου της League B, όπου συμμετέχουν ακόμη, η «γαλανόλευκη» και η Φινλανδία (παίζουν απόψε στις 21:45 στο Καραϊσκάκη).

Δύο παίκτες που έχουν περάσει από τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ιρλανδίας, οι Ντέκλαν Ράις και Τζακ Γκρίλις, ήταν αυτοί που έκαναν τη «ζημιά» στο πρώτο 45λεπτο για τους γηπεδούχους, στο ντεμπούτο του Λι Κάρσλεϊ ως υπηρεσιακού τεχνικού στον πάγκο των Άγγλων.

Ο μέσος της Άρσεναλ άνοιξε το σκορ στο 11′ κι από δική του ασίστ στο 26΄ ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έβαλε τα «Τρία Λιοντάρια» σε θέση… οδηγού.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ (Χάλγκριμσον): Κέλεχερ, Κόουλμαν (58′ Ο’Μπράιεν), Κόλινς, Ο’Σέι, Μπρέιντι (82′ Φέργκιουσον), Ντόχερτι (58′ Νάιτ), Μολούμπι, Σμόλμποουν (75′ Μπράουν), Σμόντκις, Ογκμπένε, Ίντα (75′ ΜακΑτίρ)

ΑΓΓΛΙΑ (Κάρσλι): Πίκφορντ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μαγκουάιρ (85′ Στόουνς), Γκουέχι, Κόλγουιλ, Μέινου (78′ Γκόμες), Ράις, Γκρίλις (77′ Γκιμπς-Γουάιτ), Σακά, Κέιν (85′ Μπόουεν), Γκόρντον (78′ Έζε)

//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ