Έντι Ταβάρες: Το “σκιάχτρο” που τρομοκρατεί την EuroLeague (video)

by admin
1 views

Ο Γουόλτερ Ταβάρες αποτελεί έναν από τους πιο επιδραστικούς παίκτες της EuroLeague τα τελευταία χρόνια, έχοντας πλέον κλείσει επτά σεζόν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, διάστημα στο οποίο έχει προλάβει να γίνει ο άνθρωπος με τις περισσότερες τάπες στην ιστορία της διοργάνωσης.

Στοιχείο καθόλου παράξενο, για τον τρεις φορές Αμυντικό της Χρονιάς (2019, 2021, 2023), δις Πρωταθλητή Ευρώπης (2018, 2023) και MVP του Final Four το 2023.

Ο 32χρονος δε σταματά να “καταστρέφει” τις αντίπαλες επιθέσεις και να αποτελεί την κολόνα της Ρεάλ Μαδρίτη. Η περσινή ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό από τον Παναθηναϊκό, αλλά και αυτή στην προσωπική μονομαχία με τον ματίας Λεσόρ, δύο φορές μέσα στη σεζόν) και στο παιχνίδι του Wizink Center στην κανονική περίοδο, δεν αποκλείεται να τον έχει πεισμώσει ακόμα περισσότερο, ώστε να βγάλει τον καλύτερό του αυτό στο παρκέ.

Ταυτόχρονα, θα σχηματίσει ένα τρομακτικό δίδυμο στη θέση “5” με τον Σερτζ Ιμπάκα, που θα αποτελεί εφιάλτη για κάθε αντίπαλο.

Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές του από την προηγούμενη σεζόν:

Μπορείτε επίσης να δείτε τα video των: Λορένζο ΜπράουνΚέντρικ ΝανΚίναν ΈβανςΜάικ ΤζέιμςΦακούντο ΚαμπάτσοΝάιτζελ Χέιζ-ΝτέιβιςΤάιλερ ΝτόρσεϊΓουίλ ΚλάιμπερνΣακίλ ΜακίσικΓιαν ΒέσελιΊφε ΛούντμπεργκΜίλος ΤεόντοσιτςΓουέιντ ΜπόλντγουινΤζαμπάρι Πάρκερ και Τζος Νίμπο.//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ