Καλεί Βέρμπιτς ο ΑΠΟΕΛ – www.ertsports.gr

by admin
2 views

Η ομάδα από την Κύπρο ψάχνει την ενίσχυση στα φτερά της επίθεσης στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου και έχει σε πρώτο πλάνο τον Σλοβένο εξτρέμ του Παναθηναϊκού.

Οι μεταγραφές για τις ομάδες από το Νησί της Αφροδίτης λήγουν στις 09/09. Οι ομάδες από την Μεγαλόνησο διαλέγουν κατά κόρον για την ενίσχυση τους το ελληνικό πρωτάθλημα. Έτσι λοιπόν και οι πρωταθλητές Κύπρου στην αναζήτηση τους για τον παίκτη που θα στελεχώσει τα φτερά της επίθεσης τους βλέπουν… Super League.

Συγκεκριμένα ο ΑΠΟΕΛ έχει σε πρώτο στόχο για την ενίσχυση του τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο κάτι που κάνει την μετακίνηση του Σλοβένου στη Λευκωσία αρκετά πιθανή. Με δεδομένο πως η μεταγραφική περίοδος στην Κύπρο εκπνέει σε λίγες μέρες οι όποιες εξελίξεις επί του θέματος αναμένεται να συμβούν τα προσεχή 24ώρα.

Ο Βέρμπιτς στον Παναθηναϊκό έχει δύο χρόνια, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν όταν πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του, καθώς μετρά 58 εμφανίσεις με τους “πράσινους” σημειώνοντας επτά τέρματα και μοιράζοντας και δύο ασίστ.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ