Αμπάλντε: «Ήταν η καλύτερη απόφαση να μείνω στη Ρεάλ»

by admin
2 views

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Real Madrid TV:

«Ήταν η καλύτερη απόφαση να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σημαίνει πολλά. Όλοι εμείς στην οικογένειά μου είμαστε οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης και το να περνάς από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι κάτι που σου αλλάζει τη ζωή σου. Νιώθω προνομιούχος που βρίσκομαι εδώ και κάθε παιχνίδι και κάθε προπόνηση είναι απίστευτη. Το να φοράς αυτή τη φανέλα, να έρχομαι να προπονούμαι κάθε μέρα και να παλεύω για να είμαι καλύτερος για να βοηθήσω αυτόν τον σύλλογο, όπου οι απαιτήσεις είναι μέγιστες και πρέπει να παλεύεις και να ανταγωνίζεσαι για να κατακτήσεις κάθε τίτλο, με γεμίζει απίστευτα».

Για την 5η σεζόν του στην ομάδα: «Το αντιμετωπίζω όπως κάθε χρόνο, με μεγάλη επιθυμία και μεγάλο ενθουσιασμό. Αυτές είναι εβδομάδες πολλής δουλειάς και όσοι από εμάς έχουμε περάσει μερικά χρόνια προσπαθώντας να προσαρμοστούμε με νέους συμπαίκτες και να ξαναβρεθούμε. Προσθέτουμε δουλειά και συνεχίζουμε, γιατί σε τρεις εβδομάδες ο πρώτος τίτλος που διακυβεύεται είναι το Σούπερ Καπ Ισπανίας και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον στόχο».

Για τις προσδοκίες του: «Κάθε χρονιά είναι ένα νέο κεφάλαιο. Η περσινή σεζόν ήταν σχεδόν εξαιρετική. Κερδίσαμε τρεις τίτλους στους τέσσερις και φτάσαμε στον τελικό της Ευρωλίγκας. Αλλά έτσι είναι σε αυτόν τον σύλλογο, ανήκει στο παρελθόν. Είναι μια νέα σεζόν, με νέες ελπίδες και πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από τον εαυτό μας παιχνίδι με παιχνίδι. Όλες οι ομάδες θα μας προκαλέσουν γιατί με αυτή τη φανέλα η ομάδα που θα αντιμετωπίσεις παλεύει μέχρι θανάτου για να σε κερδίσει. Πρέπει να επικεντρωθούμε τώρα στο να προετοιμαστούμε καλά, να προσθέσουμε πράγματα στην preseason και να σκεφτόμαστε μόνο το Σούπερ Καπ».//Κ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ