Ένας ισραηλινός γιατρός αποκαλύπτει ένα μυστικό για τον Yahya Al-Sinwar – Ποιο είναι το αδύνατο σημείο του;

by admin
1 views

Ο ισραηλινός γιατρός Yuval Biton, ο οποίος περιέθαλψε τον επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Χαμάς, Yahya Sinwar, όταν ήταν κρατούμενος στις ισραηλινές φυλακές, είπε: «Αυτός είναι ο Sinwar που ήξερα. Ξέρει ότι δεν έχει καμία πιθανότητα να νικήσει τον ισραηλινό στρατό στο έδαφος, αλλά μόνο στις σήραγγες που έχτισε κατά τη διάρκεια των «χρόνων».

Ο Μπίτον πρόσθεσε σε συνέντευξή του στο ισραηλινό Channel 12, «Αυτό που έπρεπε να είχαμε κάνει για να νιώσει ο Sinwar ότι δεν ήταν σε θέση δύναμης όταν ανατρέψαμε  την πολιτική κυριαρχία  του και αυτό είναι το αδύναμο σημείο του» και εξήγησε, «Η Sinwar διαχειρίζεται τις διαπραγματεύσεις από θέση ισχύος. Δεν μιλάμε για αυτό που ακολουθεί σήμερα και αυτό που συμβαίνει είναι ότι ενεργούμε σαν να μην υπάρχουν κρατούμενοι», σημειώνοντας ότι  «Το μέγιστο που είναι διατεθειμένο να πληρώσει το Ισραήλ δεν πλησιάζει καν το ελάχιστο για τη Χαμάς».

Επιπλέον επεσήμανε ότι η ισραηλινή κυβέρνηση «δεν έδωσε αρκετή σημασία στις χερσαίες επιχειρήσεις, επομένως είναι πολύ δύσκολο να φτάσει κανείς στο Sinwar. Που Περιβάλλεται από αιχμαλώτους. Ακόμα κι αν τον βρούμε, ξέρει ότι δεν θα τον εξαφανίσουμε. Έχουμε εξαλείψει Όλοι δεν έχουν πια τίποτα να χάσουν».

 Πηγή (Αραβικά 21)

Μετάφραση: Ουαλίντ Ελίας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ