Διάσημος παίκτης ξυλοκοπήθηκε επειδή φόρεσε λάθος φανέλα (video)

by admin
1 views

Ο 26χρονος αμυντικός, ο οποίος εντάχθηκε στη Νυρεμβέργη από τη Βάλντχοφ Μανχάιμ το 2023, δέχθηκε επίθεση στο σπίτι του και έμεινε με σοβαρά χτυπήματα και μώλωπες στο πρόσωπό του.

Υποστηρίζεται ότι η εν λόγω επίθεση ήταν αποτέλεσμα της ανάρτησης του Σόμερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιας εικόνας του με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου – με τους γίγαντες της Bundesliga να θεωρούνται σκληροί αντίπαλοι των σημερινών του εργοδοτών.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το τι συνέβη και γιατί, με τη Νυρεμβέργη να καταδικάζει τις πράξεις των εμπλεκομένων. «Κατά τη διάρκεια της νύχτας από το Σάββατο προς την Κυριακή, υπήρξε μια σωματική επίθεση σε έναν από τους παίκτες μας U23. Παραμονεύοντας στο κατώφλι νωρίς το βράδυ και στη συνέχεια επιτιθέμενοι σωματικά λίγες ώρες αργότερα μέσα στη νύχτα, αυτοί οι άνθρωποι ξεπέρασαν όλα τα όρια. Η πράξη είναι προφανώς μια αντίδραση στον παίκτη που εμφανίστηκε με τη φανέλα της Μπάγερν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τρεις ημέρες νωρίτερα. Η φωτογραφία διαγράφηκε αμέσως μετά τη δημοσίευση και ο παίκτης ζήτησε επίσης δημόσια συγγνώμη.

Ο σύλλογος δεν θα δεχτεί ποτέ παίκτες να δέχονται σωματική επίθεση. Αυτό συνέβη μέσω των ενεργειών μεμονωμένων ατόμων. Ο σύλλογος καταδικάζει αυτή τη συμπεριφορά με τον πιο έντονο τρόπο. Είναι απολύτως ασυμβίβαστη με τις αξίες της FCN. Η αστυνομική έρευνα για το περιστατικό ξεκίνησε. Εάν υπάρξουν καταδικαστικές αποφάσεις σε αυτό το πλαίσιο, ο σύλλογος θα αντιδράσει φυσικά αναλόγως».

Οι οπαδοί της Νυρεμβέργης ξέσπασαν την οργή τους προς τον Σόμερ κατά τη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα του συλλόγου με το Μαγδεμβούργο το Σάββατο (31/8).

Ο Σόμερ, ο οποίος έχει πάνω από 1 εκατομμύριο followers στο λογαριασμό του στο Instagram, βρίσκεται τώρα στη διαδικασία ανάρρωσης από τα τραύματά του. Παράλληλα με το βίντεο με το πρησμένο του πρόσωπο, έγραψε επίσης: «Είμαι καλά. Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα».//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ