Το «αντίο» της Νικόλ Κυριακοπούλου στον στίβο

by admin
1 views

Η Νικόλ Κυριακοπούλου μετά από μια μακρά καριέρα 22 ετών στον στίβο, κρεμάει τα παπούτσια της. Όγδοη Ολυμπιονίκης στο Τόκιο, έχει άλλες δύο συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ένα χάλκινο μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, δύο σε ευρωπαϊκό και ένα ασημένιο σε ευρωπαϊκό, ενώ ειναι η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια η οποία νίκησε την σειρά αγώνων Diamond League (2015).

Μετά από αυτή την πολύχρονη καριέρα της αποφάσισε να σταματήσει τον αθλητισμό. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η αθλήτρια με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά το διαδικτυακό της μήνυμα:

22 ΧΡΟΝΙΑ… Χρειάστηκαν να περάσουν 22 χρόνια για να «χορτάσω» τον πρωταθλητισμό. Ένα συναρπαστικό ταξίδι που τα είχε όλα και με γέμισε με αναμνήσεις… Κρατάω τις χαρές… τις επιτυχίες… χωρίς να ξεχνάω τα δύσκολα.. γιατί ότι αξίζει στη ζωή χρειάζεται θυσίες για να το αποκτήσεις. Όλα μαζί τα αισθάνομαι ανεξίτηλα σημάδια.. σαν τατουάζ.. στο σώμα μου και τη ψυχή.. τα δικά μου παράσημα για την επόμενη μέρα. Νοιώθω ευτυχισμένη και πλήρης γιατί σε όλο αυτή τη διαδρομή ένοιωθα την παρουσία σας σε κάθε στιγμή… Χωρίς εσάς όλα θα ήταν δύο φορές πιο δύσκολα. Σας ευχαριστώ!! Νικόλ.//ΝΚ



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ