O ΟΦΗ πέρασε με… περίπατο από το “Πανθεσσαλικό”

by admin
1 views

Ο αγώνας

Στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν δύο τελικές με τους Κόμπα και Άλτμαν, χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα στον Χριστογεώργο. Οι Κρητικοί είχαν την ουσία και ο Ταξιάρχης Φούντας στο ντεμπούτο του με τον ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 11′. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πήρε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή και με καταπληκτικό τελείωμα κέρδισε τον Σιαμπάνη για το 1-0 των Κρητικών. Ο Βόλος μετά το τέρμα που δέχτηκε είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να παράγει φάσεις. Η πρώτη τελική εντός εστίας για τους Βοιωτούς ήρθε στο 43′. Ο Βιγιαφάνιες προσπάθησε να κερδίσει τον Χριστογεώργο, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να αποσοβεί τον κίνδυνο.

O ΟΦΗ πέρασε με… περίπατο από το “Πανθεσσαλικό”
INTIME

Με το “καλημέρα” στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Χατζηθεοδωρίδης έκανε εξαιρετική κίνηση από τα αριστερά, τροφοδότησε τον Σενγκέλια, ο οποίος δεν έκανε καλή πρώτη επαφή, αλλά κατάφερε να κάνει το σουτ στα όρια της περιοχής, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Σιαμπάνη. Ο Βόλος μοιραία πήρε μέτρα για να μειώσει στο σκορ, με τους Κρητικούς να το εκμεταλλεύονται στο έπακρον. Ο Φούντας έδωσε στον Νους στα αριστερά και εκείνος με τη μία τροφοδότησε τον Γιουνγκ, ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με την ομάδα του Δέλλα να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Το μόνο που κατάφερε ο Βόλος ήταν να μειώσει στο 82′. Ο Μεντιέτα με ωραία ατομική ενέργεια ελευθερώθηκε, δοκίμασε το σουτ, με τον Χριστογεώργο να αιφνιδιάζεται και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του.

ΓΚΟΛ: 82′ Μεντιέτα / 11′ Φούντας, 50′ Σενγκέλια, 60′ Γιουνγκ
Κίτρινες: 42′ Γκλάβιτσιτς, 49′ Μεντιέτα. 63′ Ντε Καμπς / 67′ Λαμπρόπουλος, 83′ Χατζηθεοδωρίδης
Κόκκινη:
Δοκάρι:

Βόλος (Χοακίν Γκόμεζ): Σιαμπάνης, Μύγας (58′ Τάχατος), Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Κορρέα (77′ Κόντε), Φερράρι, Κόμπα (67′ Ασεχνούν), Γκλάβτσιτς, Άλτμαν, Βιγιαφάνιες (58′ Ντε Καμπς), Κόσζτα (46′ Μεντιέτα)

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκονζάλες (80′ Γκονζάλες), Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπάκιτς (53′ Γκαγέγκος), Μπαΐνοβιτς, Φούντας (61′ Καραχάλιος), Σενγκέλια (80′ Θεοδοσουλάκης), Νους (80′ Ριέρα), Γιουνγκ

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 31/8

ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός 0-3
Άρης – Αστέρας Τρίπολης 1-1
Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-0

Κυριακή 1/9

Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-3
19:30 ΝΠΣ Βόλος – ΟΦΗ
20:30 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ
22:00 Athens Kallithea – Παναθηναϊκός.//K.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ