Όλα “μηδέν” στο ντέρμπι Γιουβέντους-Ρόμα | Συνεχίζει δυνατά η Ουντινέζε

by admin
1 views

Γιουβέντους-Ρόμα 0-0

Μπορεί οι φετινές “εκδόσεις” των Γιουβέντους και Ρόμα να μην αποπνέουν την αύρα του παρελθόντος και η μεταξύ τους μάχη να μην έχει την ίδια αίγλη, αλλά η αναμέτρησή τους στο Allianz Stadium, για την 3η αγωνιστική της Serie A είχε τα χαρακτηριστικά ενός κλασικού ιταλικού ντέρμπι.

Ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο και τις καλές στιγμές να εμφανίζονται με το σταγονόμετρο, παρ’ ότι και οι δύο προπονητές, Τιάγκο Μότα και Ντανιέλε Ντε Ρόσι, έχουν δείξει διάθεση να παρουσιάσουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Μια πολύ σημαντική ευκαιρία είχε η Γιουβέντους στο 42ο λεπτό, όταν ο Σβίλαρ σταμάτησε με εντυπωσιακή απόκρουση την προσπάθεια του Βλάχοβιτς, φάση που ήταν η πιο αξιοσημείωτη του αγώνα.

Γιουβέντους: Ντι Γκρεγκόριο, Σαβόνα, Καμπάλ (46΄Κοπμάινερς), Γκάτι, Μπρέμερ, Λοκατέλι (67΄ΜακΚένι), Φατζόλι (67΄Ντάγκλας Λουίζ), Καμπιάσο, Μπανγκουλά (46΄Κονσεϊσάο), Γιλντίζ, Βλάχοβιτς (82΄Γκονζάλες).

Ρόμα: Σβίλαρ, Ανχελίνο, Τσελίκ, Μαντσίνι, Εντικά, Κριστάντε, Πισίλι (72΄Κονέ), Πελεγκρίνι (82΄Μπαλντάντσι), Σαλεμάκερς (62΄Ζαλέφσκι), Σουλέ (62΄Ντιμπάλα), Ντόβμπικ (82΄Σομουρόντοφ).

Ουντινέζε-Κόμο 1-0

Η νεοφώτιστη ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας, παρά τις φιλοδοξίες της και τις σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποίησε το καλοκαίρι, διαπιστώνει τις αυξημένες απαιτήσεις της Serie A, έχοντας μόλις έναν βαθμό μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Αντίθετη είναι η πορεία της Ουντινέζε, που με τη νίκη της έφτασε τους επτά βαθμούς, ούσα αήττητη. Ο Μπρένερ ήταν ο παίκτης που πέτυχε το “χρυσό” γκολ στο 43΄, με την Κόμο να είναι η ανώτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά να μην καταφέρνει να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 95΄, μάλιστα, βρήκε ανεπανάληπτη ευκαιρία, αλλά ο Κουτρόνε αστόχησε σε πέναλτι.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης Αγωνιστικής της Serie A:

Παρασκευή 30/8

Βενέτσια – Τορίνο 0-1
Ιντερ – Αταλάντα 4-0

Σάββατο 31/8

Μπολόνια – Έμπολι 1-1
Λέτσε – Κάλιαρι 1-0
Λάτσιο – Μίλαν 2-2
Νάπολι – Πάρμα 2-1

Κυριακή 1/9

Φιορεντίνα – Μόντσα 2-2
Τζένοα – Βερόνα 0-2
Γιουβέντους – Ρόμα 0-0
Ουντινέζε – Κόμο 1-0//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ