Στα προημιτελικά του US Open Ντιμιτρόφ και Φριτζ (video)

by admin
1 views

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ήταν ο νικητής του μεγάλου ντέρμπι με τον Αντρέι Ρούμπλεφ, επικρατώντας με 3-2 σετ (6-3, 7-6, 1-6, 3-6, 6-3).

Ο Ρώσος είχε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει αρχικά σε 1-1 σετ, αλλά απώλεσε το καθοριστικό service game του και βρέθηκε πίσω με δύο σετ. Στη συνέχεια, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και πήρε τα επόμενα δύο.

Στο πέμπτο και αποφασιστικό σετ, ο Ντιμιτρόφ εκμεταλλεύτηκε τα δικά του break points, έσβησε αυτά που δημιούργησε ο Ρούμπλεφ στο 4-2 και έφτασε σε μία πολύ σημαντική νίκη. Στους “8” θα αντιμετωπίσει όποιον προκριθεί από το ζευγάρι του Φράνσις Τιαφό με τον Αλεξέι Ποπίριν.

Ο Τέιλορ Φριτζ αντιμετώπισε τον πάντα μαχητικό Κάσπερ Ρουντ, έχασε το πρώτο σετ και κατάφερε να πάρει το πολύ αμφίρροπο δεύτερο, σπάζοντας το σερβίς του Νορβηγού στο πιο καθοριστικό σημείο, για να κλείσει έτσι το σετ.

Στη συνέχεια, επέβαλε σταδιακά την ανωτερότητά του, απολαμβάνοντας φυσικά και την ένθερμη υποστήριξη του κοινού και έφτασε στην επικράτηση και την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης του Σάσα Ζβέρεφ με τον Μπράντον Νακασίμα.//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ